Skip to main content

ALBLASSERDAM - MAKADO CENTER 37 2951 EH

Geopend, sluit om 17:30

icon 078-6990000 Bellen

Als gepassioneerd en enthousiast winkelteam heten Ivo, Lucinda en Reiny je van harte welkom bij Gall en Gall Alblasserdam! Met ruim 35 jaar ervaring in de winkels van Gall en Gall delen wij graag onze kennis en ervaring over de mooie wereld van dranken. Je verdiepen in deze uitdagende en diverse wereld is volgens ons dan ook de mooiste hobby die er is.

"Mensen inspireren en uitdagen om iets nieuw te proberen is het mooiste aan dit vak. Probeer eens die aparte nieuwe wijn of spannende whisky of een andere fantastische cocktail met die bijzondere gin. Hierin maken winkels het onderscheid en zo blijven er mooie, nieuwe ideeën op de markt verschijnen"- Ivo


Wat minder tijd of gewoon altijd een wijn die perfect bij jouw smaak past? Doe dan de smaakprofielen test bij ons in de winkel. Zo heb je in no-time altijd de perfecte fles uit ons assortiment te pakken! We vertellen je in de winkel graag meer over onze smaakprofielen.

Ivo, winkelmanager; Rode wijnen en whisky's zijn mijn passie. Stevige, uitgesproken smaken met een enorme verscheidenheid en mooie combinaties met gerechten. Een mild rokerige whisky bij een gerookte zalm tijdens de zomerbarbecue of een aardse pinot noir bij de geroosterde wintergroenten met paddenstoelen bijvoorbeeld. Vooral zomers kan ik erg genieten van een frisse cocktail waarbij de drank de hoofdrol speelt zoals een Gimlet met Hendricks gin of een Old Fashoned met Arette tequila.

Lucinda; enthousiast word ik van de mooie zachte whisky's en fruitige wijnen in ons assortiment. Jameson whisky bijvoorbeeld; "Shine Metu" (zonder angst) staat er op de fles, en dit kan je zeker aannemen! Een heerlijke zachte whiskey met een intense smaak. Een echte aanrader puur of met ginger ale. En je maakt er natuurlijk de aller lekkerste Irish coffee mee!!!

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.