Skip to main content

ALMERE - LOMBOKSTRAAT 2 1335 JR

Gall en Gall Lombokstraat

De Gall en Gall Lombokstraat is gelokaliseerd in Almere Oostvaarders. Onze medewerkers staan voor je klaar om te helpen met een vakkundig advies voor een goede avond of weekend. Zo staat onze Gall en Gall erom bekend dat iedereen een specialiteit heeft. Wilt u advies over whisky kunt u terecht bij Darren of juist liever een tip over wijn, dan kunt u terecht bij Pedram. Onze tips vind je ook in de winkel terug. Kijk naar het bordje ‘’tip van’’, wil je hier iets over weten kun je dat altijd vragen aan 1 van onze medewerkers. Ook doet Gall en Gall een catch phrase iedere keer als er een thema of aanbieding is. Hieronder zie je het krijtbord wat gebruikt wordt voor een catch phrase of om een aanbieding duidelijk aan te duiden, daarnaast zie je het ‘’tip van’’ bordje. 

Pedram: 1 van mijn favoriete dranken uit ons assortiment is de Masi Campofiorin Ripasso. Waarom?  Hij heeft een heel zacht, heerlijk en fruitig afdronk. Hoewel hij vaak wordt aanbevolen bij rundvlees drink ik hem toch graag bij een heerlijk kaasplankje met een stukje camembert bijvoorbeeld. 

 

Darren: 1 van mijn favoriete dranken is de Dalmore 12 year. Deze Dalmore is gerijpt in Bourbon en Oloroso vaten. Oloroso is een sherry wat een mooie volle smaak afgeeft aan deze whisky. De whisky komt uit de Highlands van Schotland waar veel whisky’s gemaakt worden. Van The Dalmore is dit de jongste versie namelijk 12 years. Dit betekent dat hij 12 jaar gerijpt is en daarna pas gebotteld. De fles zelf heeft een mooi groot gewei wat als teken bedoeld is van de Highlands in Schotland. Deze Whisky is in meerdere edities verkrijgbaar. Zo is er een 15, 18 of 21 years versie of speciale whisky’s van The Dalmore zelf. Door de mix van vaten krijgt de whisky een mooie volle smaak die bestaat uit vanille en een klein beetje citrus. Door de volle en rijke smaken van deze whisky is dit een van de favorieten van mij als Gall en Gall medewerker.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.