Skip to main content

ALMERE - O. VAN NOORTSTRAAT 30 A 1363 LS

Geopend, sluit om 20:00

icon 036-7370523 Bellen

Welkom bij Gall en Gall Almere Poort!

Wij zijn een nieuwe winkel, in een nieuw modern pand, in de jongste wijk van Almere.

 

Je vindt bij ons een ruim assortiment aan dranken en wij zijn gespecialiseerd in whisky en wijn. Whisky ... de hobby van hem, wijn ... de hobby van haar.

Sinds de opening breiden we vooral het whisky assortiment regelmatig uit en blijven we op zoek naar vernieuwingen. Of je nou een beginnende whisky- of wijndrinker bent of al een echte fan, samen met jou vinden we de juiste fles die bij jou past. En heb je een suggestie voor ons assortiment? We horen het graag.

Goede service vinden we belangrijk. 

 

Je kunt ons bellen om een bestelling door te geven. Wil je aan het eind van de dag graag gekoelde wijn of champagne? Even bellen en wij regelen het.

Wij kunnen je bestelling bezorgen maar je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel.

Of ben je al een tijdje op zoek naar die ene speciale fles? Geef ons een zoekopdracht en wij gaan hem voor je proberen te vinden.

Onze winkel bevindt zich tegenover de ingang van Albert Heijn in het Columbuskwartier en is via de Poortdreef goed bereikbaar. Kom je van buiten Almere Poort? Dan neem je vanaf de A6 afslag 2, Almere Poort. Parkeren is bij ons gratis.

Met de bus? Lijn 4 stopt vlakbij de winkel.

Onze kracht? Een enthousiast team, goed advies, gezelligheid en een winkel zonder drempels, letterlijk en figuurlijk .... iedereen is welkom bij ons.

Graag tot ziens bij Gall en Gall Almere Poort!

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.