Skip to main content

ALPHEN AAN DEN RIJN - HERENHOF 66 2402 DN

Welkom in de kleinste maar meest gezellige Gall en Gall van Alphen. Een divers assortiment van top producten om heerlijk van te kunnen genieten. Een goede wijn hoeft absoluut niet duur te zijn, maar je moet hem wel zien te vinden! Door onze ruime ervaring met onze producten en een goede combinatie van smaak voorkeuren zijn wij in staat een mooi en volledig beeld te geven over onze producten met een advies op maat! Wij houden niet vast aan de standaard wijn en spijs combinaties en proberen u dan ook altijd aangenaam te verassen. Een goed glas bier bij het eten of zelfs een whisky op maat. Kom maar op met die vragen en wij gaan met u op ontdekkingsreis in de wondere wereld van drank.

Even voorstellen:

Joeri heeft zijn beslissing gemaakt, de wereld van het speciaal bier is groter dan gedacht! Nederland is op dit moment het sterkste opkomende bierland qua producenten. Iedere keer toch maar weer wat nieuws proberen om zo nog beter advies te kunnen geven! Zo is de Chimay Blauw de grote tip van Joeri. Een stevig donker bier, licht zoet, zacht bitter, maar vooral vol en kruidig. Wist je dat je ook een heerlijke stoofpot met dit bier kunt maken?

Jim is naast aanvoerder van het team ook de koning van de klassieke drank. Naast een zeer brede kennis wijnen kun je bij Jim terecht voor het beste advies over Cognac. Voor velen is Cognac het perfecte gelegenheidsdrankje voor bijzondere momenten. Cognac is niet goedkoop en kopen op de gok is dan vaak ook een twijfelachtige onderneming. Jim helpt je mee om een cognac aan te schaffen op maat, nu weet je zeker dat je met een top fles naar huis kan! Zijn tip is de Baron Otard VSOP, bloemig met veel vanille maar vooral heerlijk vol en stevig. En dat voor die prijs!

Marcel weet veel van voetbal en vooral hoe je dit in een leuk gezelschap kunt voorbereiden en daar hoort natuurlijk niet altijd alleen bier bij. In de Herenhof is Marel de aangewezen persoon met betrekking tot likeuren. Een zomerse Licor 43 om nog even het zonnetje in huis te halen of toch de grote favoriet van Marcel, de Drambuie. Een zacht zoete likeur op basis van whisky, een beetje peper, citrus en zelfs wat anijs. Ja, dit is de likeur bij uitstek voor in de koude wintermaanden om nog even heerlijk bij de open haard van te genieten. 

Yvanka helpt jou het zonnetje weer naar binnen te halen. Met een zeer uitgebreide kennis van witte wijn en prosecco heb je aan een Yvanka een hele goede voor de perfecte wijn bij vis. Met een enorme voorkeur voor de stevigere wijnen weet zij als geen ander wat een mooie Chardonnay is. Een druivensoort kan op zo verschrikkelijk veel manieren verbouwd worden en voor haar komt de mooiste expressie uit het helaas nog steeds relatief onbekende Californië. Probeer de Ironstone Chardonnay eens en je bent verkocht, zeer vol en boterig, met een heerlijke notige toon!

Ricky heeft naast een brede kennis van wijn toch echt de meeste kennis over whisky, met een voorliefde voor de meest stevige whisky die er gemaakt word. Door zeer ruime ervaring (verzamelen/geven proeverijen) neemt hij je graag vol passie mee in de wereld van de whisky en leert hij je iedere keer wat nieuws. De grote voorliefde van Ricky? De Kilchoman distilleerderij, waar de nieuwste producent van het eiland zich omhoog vecht tussen de gevestigde orde en naar zijn mening vaak nog beter is ook! Probeer het instapmodel van Kilchoman eens, de Machir Bay! Zeer rokerig en peperig met een zacht honing zoetje en dat voor die prijs, heerlijk!

Nance is het zonnestraaltje van het team, altijd vrolijk en altijd aan het zingen. Naast dat ze je alles kan vertellen over het songfestival is Nance de horeca tijger van het team. Als geen ander weet ze hoe je feesten en partijen moet voorbereiden en deelt ze deze tips dan ook meer dan graag met u! De favoriete drank van Nance is de Gin Tonic. Een Gin Tonic in zijn puurste vorm is naar haar mening de beste, geen poespas in het glas maar lekker Simpel. De Gordons met tonic en een simpel schijfje citroen, tijdloos en altijd op zijn plaats.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.