Skip to main content

AMSTERDAM - ELANDSGRACHT 5 1016 TM

Onze winkel aan de Elandsgracht, is een van de kleinste Gall&Gall winkels van de stad en ligt direct aan het Johnny Jordaanplein in dit bruisende deel van Amsterdam. De Elandsgracht is een gedempte gracht tussen de Prinsengracht en de Singelgracht, in de Amsterdamse volksbuurt "de Jordaan". De gracht is in 1891 gedempt vanwege slechte waterkwaliteit en om ruimte te scheppen voor het toenemende verkeer. Een deel van de Elandsgracht bij de hoek met de Prinsengracht heet sinds enkele jaren het Johnny Jordaanplein. Hier staan beelden van vijf bekende Jordanese muzikanten:Johnny Jordaan, Tante Leen, Manke Nelis, Willy Alberti en het duo Jan en Mien.

De medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiaste productliefhebbers die goed weten in te spelen op de vragen vanuit de klant. Natuurlijk hebben de medewerkers verschillende passies voor diverse producten. Loop eens binnen en kijk hoe jij geïnspireerd wordt door dit enthousiaste team.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.