Skip to main content

AMSTERDAM - JODENBREESTRAAT 23 1011 NH

Wij heten je van harte welkom in ons Gall & Gall-filiaal, gelegen aan het begin van de gezellige Jodenbreestraat in het centrum van Amsterdam, vlak naast het Waterlooplein. Je kunt bij ons 363 dagen per jaar – maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur, zondag van 10:00 tot 21:00 uur – terecht voor een ruim assortiment aan wijnen en gedistilleerd.

Ons personeel kan bogen op uitgebreide drankkennis en daar laten we je graag van profiteren. Zo geeft winkelmanager Dinand, die al 38 jaar werkzaam is in het slijtersvak, je met plezier advies over de ideale combinatie van wijn en spijs. Nanning, met 25 jaar ervaring op de teller, maakt je graag wegwijs in de wondere wereld van de whisky.

Schroom dus vooral niet om ons uw verzoek voor te leggen, onze negen medewerkers helpen je met genoegen voor elke gelegenheid de juiste drank uit te kiezen en wijzen je desgewenst op onze wekelijks wisselende aanbiedingen. Of het nu om armagnac, aquavit of advocaat gaat – ons vriendelijke personeel weet altijd raad.

Ook zijn onze verkopers het gewend klanten in meerdere talen van dienst te zijn. Om advies vragen in het Engels, Duits of Frans is bij ons dan ook geen probleem. Tenslotte zijn ook je trouwe viervoeters welkom in onze zaak, alwaar Dinand ze van een hondenkoekje zal voorzien terwijl je op je gemak je boodschappen kunt doen.

Kom gerust eens langs in ons sfeervolle filiaal en wij zullen je met kennis, passie en plezier te woord staan over de vele heerlijke dranken die wij te bieden hebben.

Met vriendelijke groeten,

Team Gall & Gall Jodenbreestraat

Dinand, Nanning, Jelle, Marloes, Jarmo,  David, Leon en Noah

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.