Skip to main content

AMSTERDAM - JOOP VAN WEEZELHOF 35 1063 MK

 

Welkom op onze winkelpagina

Welkom bij 1 van de leukste Gall & Gall winkels van Amsterdam, gevestigd op het Joop van Weezelhof/Plein 40-45. Los van ons ruime assortiment, kennis en een persoonlijke service stellen we alles in werking om een goede band op te bouwen met onze klanten. Een tevreden klant, die met een goed gevoel graag weer bij ons terugkomt, is dan ook ons doel. Deze filosofie dragen we iedere dag met veel plezier uit.

Wist je dat?

- De winkel in een overdekt winkelcentrum zit.
- Wij samen met de Albert Heijn ook na 18.00 nog open zijn.
- De winkel vorig jaar verhuisd is van nummer 12 naar nummer 35.(inmiddels naast de Albert Heijn)
- Je voor 1 euro en 50 cent 3 uur lang kunt parkeren in de parkeergarage.
- Een ruim assortiment aanbieden aan whisky's, cocktails en wijn in onze winkel.
- Je enthousiast personeel aantreft
- Je online bestellingen ook bij ons in de winkel kan laten bezorgen.

Alex: (winkelmanager)

Ik ben inmiddels al een aantal jaren de manager van de Gall & Gall op het Joop van Wezelhof/Plein 40-45, Ik heb een superleuke band met veel van mijn klanten, velen mensen komen dan ook graag bij mij om drankadvies vragen. Met name op het gebied van Wijn & Spijs, Whisky of Rum kan ik U aardig wat advies geven, tevens krijgt U er gratis goede tips bij!. Helaas ben ik niet elke dag aanwezig aangezien ik ook de winkel op Osdorpplein onder mijn hoede heb. In dat geval, helpt 1 van mijn enthousiaste collega’s, U graag verder! 

Favoriet:

Mijn absolute favoriete rum is de Diplamatico Reserva Exclusiva

Deze Rum wordt van bijna alleen maar sugar cane honey gemaakt. Hij wordt tot 12 jaar gerijpt in eiken houten vaten waar voorheen whisky in heeft gezeten, Deze rum is zoet, maar niet te zoet met een aantal stevige tonen, daarbij dus geen vanille, want daar houd ik niet van. Deze rum dien je puur te drinken. Het is een ideale rum als je nog nooit pure rum gedronken hebt. Uiteraard als je hier begint wordt de rest er alleen maar minder op, dat is uiteraard mijn persoonlijke mening.

Smaak: Chocola, sinaasappel, toffee, kaneel en een beetje tropisch fruit. Al met al een rum die je een keer gedronken moet hebben in je leven! Zeker als je van Rum houd of het wilt leren drinken. Eigenlijk een rum voor iedereen!

Els(verkoopster):
Ik werk al heel lang voor Gall & Gall en doe dat met heel veel plezier!

Favoriet:

Rosso di Montalcino, van het wijnhuis Tenute del Cerro.
Ik ben zelf een Royal Red “type” drinker. Zeker in de winter. Dat houdt in dat ik van wat stevigere rode wijnen houd. Mijn favoriet is de Rossi di Montalcino uit Italië.
Deze Sangiovese wijn past uitstekend bij Ossobuco, dat is kalfsvlees op zijn Italiaans bereid.
De smaak van deze stevige wijn is krachtig en complex te noemen met een zuurtje en scoort zeer hoog in de punten. 
James Suckling gaf deze wijn in 2014 maar liefst 90 punten een aanrader dus voor zon en feestdagen bij de maaltijd of gewoon omdat het lekker is!  Geniet!

Dennis(verkoper):
Ik werk inmiddels alweer een jaar bij de Gall & Gall. In dit jaar ben ik aardig wat te weten gekomen over drank(en ook aardig wat geproefd) Hiermee hoop ik iedereen goed te kunnen helpen!

Favoriet:
Ketel One Vodka
Deze wodka komt uit Schiedam en heeft overigens dezelfde oorsprong als de in ons land bekendere Ketel 1 Jenever. De op kopervaten gedestilleerde wodka is ongekend zacht en zou je zeker een keer moeten proberen.
 

Carlos(verkoper)
Ik ben Carlos en werk al iets meer dan een jaar voor Gall & Gall.


Favoriet:
Ciroc Red Berry
Deze Franse wodka die 5 keer gedistilleerd voor een betere kwaliteit, smaakt naar aardbei en framboos, lekker zoet en fris. Heerlijk om gewoon puur en koud te drinken. Een goede drank voor zowel heren als dames!
 

Joren(verkoper)
Ik ben Joren, momenteel het jongste lid van de Gall & Gall familie op Plein 40-45. Als aankomend verkoper, connaisseur en vinoloog in opleiding is het een waar genoegen om onze gasten kennis te laten maken met ons ruime assortiment aan overheerlijke dranken.
 

Favoriet:
Monkey Shoulder Blended Malt
Bij het drinken van deze Schotse blend staat de tijd even stil en stopt de aarde even met draaien. Genieten zoals het hoort! Monkey Shoulder is een whisky bestaande uit drie Single Malt whisky’s. De whisky is zoet van smaak en rijk aan vanille en zeer zacht.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.