Skip to main content

AMSTERDAM - SARPHATISTRAAT 143 1018 GD

6795

Onze winkel
De Sarphatistraat is vernoemd naar de heer Samuel Sarphati. Samuel Sarphati was van alle markten thuis en zo is Gall en Gall Sarphatistraat ook van alle markten thuis op gebied van drank . Wij doen er alles aan om advies op maat te geven door goed naar u te luisteren en met u mee te denken. Voor u lopen wij een stap harder, een tevreden klant is ons doel! 

 

Hoe zijn wij te bereiken? 
Je kunt ons bereiken met de metrolijnen 51, 53 en 54 deze lijnen stoppen op Weesperplein ook zijn wij te bereiken met tram 7 of tram 10. Wij zijn gevestigd achter de Universiteit van Amsterdam (UVA) roeterseiland, achter CREA en tegenover het hotel Hyatt Regency, Hotel Arena, Artis, Oosterpark, tropenmuseum, Brouwerij 't IJ en OLVG amsterdam oost zijn op tien minuten loopafstand van ons winkel. Voor de winkel zijn er ook parkeerplaatsen. Wij hebben ruime openingstijden op Gall en Gall Sarphatistraat elke dag van 11:00 uur tot 22:00 uur behalve op de zondag, dan zijn wij geopend van 13:00 tot 19:00 uur. 

 

Wist je dat? 
De medewerkers van de Gall en Gall Sarphatistraat altijd voor iedereen klaarstaan? Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor hun honden! Onze medewerkers zijn zo dol op honden dat we al een aantal vaste, kwispelende klanten hebben die vaak een hondenkoekje komen halen. Wat vinden onze klanten van de winkel?

6795-05


Wat vinden onze klanten van de winkel?
Maarten,
Mooie winkel, fijne medewerkers met verstand van zaken en goede service kortom; Top zaak! 

Kees,
Ik loop eigenlijk mijn hond achterna die hier altijd naar binnen wandelt richting het whiskyblik met hondenbrokjes. En ja even later sta ik weer buiten met een mooie fles. 

Rob,
Voor een goed advies ga ik altijd naar de Gall en Gall Sarphatistraat. Zodra zij de smaak kennen van een klant word je altijd geattendeerd op een wijn die je nog niet kent en zo breid je je kennis uit! Ik was altijd voorzichtig met nieuwe wereld wijn maar zij verrassen mij keer op keer met een goed wijntje. 

Wie zijn wij?
Geranimo (winkelmanager)
Ik sta sinds januari 2015 op de Sarphatistraat, elke dag begin ik met veel plezier en enthousiasme aan mijn werkdag. Ik zou mezelf wel echt een drank liefhebber willen noemen. Ik houd van een goed wijntje, een prachtig samengestelde cocktail, een licht fris biertje en natuurlijk van een heerlijke whisky. Als ik een favoriet moet kiezen dan is toch wel altijd een goede whisky. 

Favoriet: Mijn favoriete whisky is een Balvenie caribbean cask. De Balvenie Caribean cask heeft gelegen in rumvaten en is daardoor een warme een niet al te zoete ervaring. Daarbij rolt het makkelijk over de tong en heeft het een warme lange afdronk.

Bart is sinds december 2010 lid van ons team en een bekend gezicht op de Sarphatistraat!
Favoriet: Ardbeg 10 years old; Mijn favoriete drank is single malt whisky. Ik houd van de meeste soorten whisky maar Ardbeg 10 years is een fles die er wat mij betreft bovenuit steekt. De neus is turfig, romig en peperig, de smaak is complex en gebalanceerd met een lange rokerige afdronk. Een veelzijdige Islay whisky voor de liefhebber!

Hannah is sinds september 2015 lid van het team. 
Favoriet: Masi Campofiorin Ripasso: De perfecte wijn om te drinken bij een kaasplankje met vrienden en familie. 

Mark
Mark is sinds oktober 2016 lid van het team. 
Favoriet: Brugse zot bier: Mijn favoriete drank is de Brugse Zot bier omdat het een biertje is dat tussen een lichte en zware smaak is met een zachte afdronk. Een vriend van mij vertelde mij ooit dat ik op het mannetje van de fles lijk en dat is mij altijd bijgebleven! 

Iris
Iris is sinds oktober 2016 lid van het team. 
Favoriet: Dark ‘N Stormy cocktail: De rum is niet alleen heerlijk, maar zorgt ook voor de prachtige storm in je glas. daarnaast is deze cocktail ontzettend verfrissend door de limoen en kruidig dankzij de Angostura bitters en de gember. Hier mag je me voor wakker maken!

Stan
Stan is sinds september 2016 lid van het team. 
Favoriet: Jack Daniels; Jack Daniels is mijn favoriete whisky vooral op deze wijze: “Rockstar under the whisky”, dit is een cocktail met ijs en citroen. Het is de perfecte combinatie voor een heerlijke frisse en een zachte ervaring. Dit is zeker een aanrader voor een gezellige avond en feestjes. 

Malou
Malou is sinds augustus 2016 lid van het team. 
Favoriet: Gin-Tonic. GT's vind ik heerlijk! Mijn favo's zijn Gin Mare, V2C en Hendricks. Een simpele tonic met een gin van kwaliteit kan je tegenwoordig perfect aanvullen met Gin Botanicals: een pakket van kruiden, bessen en schil zorgt voor een GT waarin de originele smaak van de gin naar de voorgrond wordt getrokken. Super!

Je bent van harte welkom in onze winkel, kom langs voor een advies over wijn of cocktails, wij staan klaar voor jou! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.