Skip to main content

AMSTERDAM - UTRECHTSESTRAAT 67 1017 VJ

De unieke winkels en het gevarieerde aanbod van nationale en internationale delicatessen maken de Utrechtsestraat de leukste winkelstraat van Amsterdam.  Tegenover Concerto, en omringd door restaurants, kroegjes, en leuke kledingwinkels vind je tevens de leukste Gall & Gall van Nederland.  

Het grote aanbod van meer dan 150 verschillende soorten speciaalbier, waaronder bier van over de hele wereld. De vele unieke producten, zoals altijd meer dan 15 soorten Japanse en Indische whisky's en een gevarieerd aanbod van de klassiekere Schotse, Ierse en Amerikaanse whisky. Deze producten maken deze Gall & Gall een "one of a kind". 

Hiernaast is er voor ieders smaak hier wel een wijn te vinden dankzij de wijnen en bubbels van over de hele wereld, die ook in magnumflessen beschikbaar zijn. Zo kom je samen met het personeel altijd bij de juiste fles terecht. 

Graag zien wij je terug in de gezelligste Gall & Gall van Nederland, tot ziens!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.