Skip to main content

AMSTERDAM - VEEMKADE 1266 1019 CZ

Onze winkel

Met een team van drie enthousiaste medewerkers staan wij elke dag van de week klaar om je te adviseren en informeren. Kook je gezellig voor een vrienden of intiem voor je partner? Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste wijn. Organiseer je een feestje en wil je openen met een spetterend welkomstdrankje? Loop binnen, de perfecte cocktail is zo gevonden.

Even voorstellen:

Mark

Groot fan van whisky, likeur en cocktails.

Favoriet: “De eenvoud van een Margarita cocktail maakt het tot mijn absolute topper. IJskoud; super fris en met een zure bite als afdronk is het geweldig in de zomer.”

Recept: 2 delen tequilla, 1 deel Cointreau 1 deel limoensap. (en een beetje suiker op de rand van je glas)

Dave

Als je aan Gall en Gall Veemkade denkt denk je aan Dave. Al sinds 2003 is hij het bekende gezicht en informatiepunt voor al je wijn en spijs advies. Ook op het gebied van bier kan je bij Dave terecht.

Favoriet: Planeta Syrah “Mooi, groot stuk rood vlees, stokbroodje en deze fles ernaast. Iedereen het huis uit en genieten maar!” 

Ilse

Ilse is onze part-time hulpkracht. Werkzaam sinds augustus 2015 combineert zij haar 2 studies met het werken bij Gall & Gall.

Favoriet: Catena Malbec Lulunta. “Lekkere Malbec uit Argentinië. Goede afdronk. Fruitig (zwart fruit). Een makkelijk te drinken wijn wat bij veel gelegenheden gedronken kan worden.”

Ideaal voor de dagelijkse boodschappen

Recht onder onze winkel is een ruime garage waar 1.5 uur gratis geparkeerd kan worden. Ingang is te vinden naast de Albert Heijn. Via de tweede lift stap je direct onze winkel binnen.
Gelegen aan de waterkant is er ook gelegenheid tot aanmeren met een boot of sloep.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.