Skip to main content

APELDOORN - DE EGLANTIER 221 7329 DG

Geopend, sluit om 20:00

icon 055-5416454 Bellen

 

“Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis van zaken en goed advies, op een informele en prettige wijze. Voor elke drank een mooi assortiment met passend advies. Bevlogen, ambitieuze en betrokken ondernemer! Creëert een duurzame relatie met zijn klantenkring”.

Dit is wat klanten vinden over onze winkel en van ons team.

Meer reviews: 

“Zeker een geweldig assortiment, maar vooral de kennis van de producten, bijbehorend advies en gastvrijheid maakt het helemaal af!”

“Al jaren klant in deze uitstekende winkel. Deskundig, hulpvaardig en vriendelijk personeel. Eigenaar blijft steeds goed inspelen op behoefte van klanten”.

“Beste slijterij van Apeldoorn met zeer persoonlijke bediening en kennis van de smaak van hun klanten. Echt super!”

“Mijn vaste adres voor whisky en andere dranken. Het assortiment aan whisky's is enorm en Jelle weet mij altijd deskundig te hulp te staan. Daarnaast is het een prachtige winkel die onlangs is verbouwd en daarmee tot de beste slijterijen van Apeldoorn behoord”.

“Wat een feest altijd bij Jelle! Iedere week leer ik weer wat bij over de wijnen. Jelle weet het allemaal prachtig uit te leggen. Daar gaat de wijn dan nog beter door smaken. Super service!”

Google voor meer reviews naar Gall en Gall Jelle Geerts

We zien je graag in onze winkel!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.