Skip to main content

APELDOORN - OPERAPLEIN 110 7323EL

Net als de Albert Heijn heeft ook de inpandige Gall & Gall een geheel nieuw concept. Naast een nieuwe, moderne en strakke inrichting wordt de afdeling mix & cocktail enorm uitgebreid. En komt een groter aanbod aan bubbels, whisky en afwijkende verpakkingen zoals kleinere flesjes wijn. Maar de belangrijkste verandering is de opzet van de wijnafdeling.

In de nieuwe winkel worden onze wijnen ingedeeld volgens de 12 smaakprofielen. Zes smaken voor rood en zes voor wit en rosé. Er zijn zoveel wijnen dat het soms moeilijk is om de juiste wijn te kiezen zonder deze te proeven, maar alleen op basis van de fles. Daarom heeft Gall & Gall de smaakprofielen ontwikkeld. Wanneer mensen weten wat ze lekker vinden, dan is het makkelijker om te kiezen of om iets nieuws te proberen. Bovendien kunnen wij als personeel de klant beter adviseren.

Weet u nog niet wat uw smaakprofiel is? Dan kunt u in onze nieuwe winkel de test invullen. Hiervoor hoeft u niks te proeven, maar beantwoordt u een aantal vragen op onze tablet. Niet alleen weet u hierna direct uw smaakprofiel, maar krijgt u ook nog twee kortingsbonnen van 25% voor een fles rode wijn en een fles witte wijn naar keuze!

In de nieuwe winkel bent u ook langer welkom dan voorheen, want ook bij ons worden de openingstijden ruimer. Dagelijks zijn wij geopend van 09:00 tot 21:00 en iedere zondag van 12:00 tot 18:00.

Mijn team en ik heten u graag welkom in onze nieuwe Gall & Gall aan het Operaplein 110 in Apeldoorn.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.