Skip to main content

BENNEKOM - DORPSSTRAAT 35 6721 JJ

Geopend, sluit om 20:00

icon 0318-413720 Bellen

 

INSPIREREN 
Bij Gall en Gall Bennekom proberen wij jou iedere dag te inspireren met de mooiste dranken en verhalen. Wij horen vaak van onze klanten dat zij beleving voelen in onze winkel. Dat komt omdat wij leuke displays maken, inspelen op trends, contact met jou heel belangrijk vinden en hiermee de winkel gezellig maken. 

PROEVERIJEN 
Wij organiseren ook regelmatig gezellige proeverijen om jou bekend te maken met mooie producten. Onze winkel staat in het hart van het mooie en gezellige dorp Bennekom. Je vindt hier gezellige winkels waar de verkopers nog tijd voor je hebben. Wist je trouwens dat je gratis kunt parkeren in heel Bennekom? 

LOKALE PRODUCTEN
In Bennekom verkopen we ook een aantal lokale producten zoals Het Veldwachter amber bier en Rogge jenever deze worden gemaakt op ambachtelijke wijze met echte Bennekomse rogge. Ook het Bennekoms wijntje is al jaren zeer populair. 

BESTE GALL VAN NEDERLAND 
In 2017 hebben wij een finale plaats gehaald met de verkiezing `beste Gall en Gall van Nederland`. Helaas zijn wij net 4e geworden maar van 600 winkels is dat een goede prestatie. 

FACEBOOK 
Wij zijn op Facebook te vinden via www.facebook.com/gallbennekom. Wilt u op de hoogte blijven van huidige aanbiedingen, proeverijen en lokale activiteiten volg ons dan.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.