Skip to main content

BOVENKARSPEL - DE MIDDEND 202 1611 KM

In het West-Friese dorp Bovenkarspel gelegen aan het IJselmeer vindt u een van de fraaiste Gall&Gall winkels uit de regio in het moderne winkelcentrum "Streekhof". Loop hier eens binnen om te genieten van onze mooie collectie wijnen en whisky's en onze wereld beroemde Eghte Streeker koffielikeur. Een enthousiast team begeleid u graag met advies en helpt u aan de hand van het smaakprofiel om tot een goede keus te komen binnen ons ruime assortiment wereld wijnen van China tot Uruguay.

 

Wie zijn wij?

Steven: In 2012 ben ik begonnen bij de Gall&Gall als Part-timer in Amsterdam. Ik heb hier zoveel plezier uit gehaald dat ik besloot hier verder in te gaan. Sinds 2017 ben ik dan ook begonnen als Manager bij Gall&Gall. 
Zelf drink ik graag een lekker glas wijn, maar Whisky is mijn echte passie! Ik hou van de verhalen achter de flessen en vertel hier graag over. Ik organiseer ook regelmatig proeverijen, dus hou onze facebook pagina in de gaten!
Mijn favoriete fles: Voor mij is dit de Highland Park 12yo. Deze whisky heeft een licht rokerige toon waar de Orkney-eilanden bekend om staan en een klein zoetje. De whisky word ook uitsluitend in sherry vaten gerijpt!

Jacqueline: Ik werk sinds 2002 bij Gall & Gall te Bovenkarspel. Een van de redenen waarom ik hier graag werk is de verscheidenheid. Enerzijds komt dit door de verschillende mensen die ik hier ontmoet en anderzijds door ons assortiment. Zelf mag ik graag een glaasje wijn drinken. Trots ben ik op het door ons zelf ontworpen West Fries Rondje. Dit is een plaatselijke vervaardigde heerlijke likeur, wat u kunt komen proeven in de onze winkel. Mijn favoriete fles: voor de zomermaanden is Mount Vernon Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Alleen de geur al is verrukkelijk, de wijn is fris en subtiel van smaak.

Chantal: In 2015 ben ik bij Gall&Gall komen werken als totaal onervaren wijn drinker, ik koos liever voor de zoete mixjes. Daar kom ik nu op terug, wat is het toch leuk om verschillende wijnen uit te proberen en op die manier mensen te kunnen adviseren. Momenteel gaat mijn voorkeur overigens uit naar speciaal bieren.  Gezellig met vrienden wat eten en verschillende bieren proeven om deze vervolgens in te checken op untappd (een leuke bierapp).  
Mijn favoriete fles: ook al drink ik meer wijn en speciaal bier, mijn favoriete fles is toch Licor 43, de heerlijke, zoete smaak van vanille gaat zo goed samen met sinaasappelsap. Maar ook puur vind ik hem heerlijk om te drinken. Ik blijf ten slotte toch een zoetekauw!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.