Skip to main content

BRUINISSE - DREEF 2 4311 AK

Geopend, sluit om 20:00

icon 0111-481761 Bellen

 

Onze Gall&Gall is te vinden in het Zeeuwse vissersdorp Bruinisse. Naast het vaste assortiment hebben wij in de winkel veel streekproducten! Wist je dat er heerlijke wijnen worden gemaakt op 'ons eiland'

In samenwerking met de Etos en AH organiseren we regelmatig grotere activiteiten. Verder staat er in onze winkel altijd wel een fles open om van te proeven!

Onze tips en favorieten:

Angela:
Mijn favoriete wijn is een mooi volle Chardonnay. Maar tijdens de wat koudere wintermaanden kan ik ook genieten van een goede Schotse malt whisky. Oban 14 years is wel één van mijn favorieten!

Angelique:
Ik ben een seizoenstype en wat ik drink ligt ook erg aan het moment. In de zomer drink ik graag fris wit. Gruner Veltliner uit Oostenrijk of een Nieuw Zeelandse Sauvignon-Blanc. Een Gin&tonic is zomers ook mijn favoriet. Ik vind verschillende gin's lekker en de afwisseling met verschillende garnering zoals fruit en kruiden. In de herfst/winter drink ik liever een rode wijn. Ik heb verschillende favorieten o.a. de Masi Campofiorin Ripasso uit Italië of de Valdivieso Carmènere Single Valley Lot uit Chili. In de winter waardeer ik ook een lekkere tawny port. Echt verwennen is dan de Graham's aged tawny 10 year.

Chantal:
Het meest blij word ik toch wel van een goede witte wijn! Een Oostenrijkse Gruner Veltliner bijvoorbeeld of een Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc. Op mijn reis door Zuid-Afrika ben ik op bezoek geweest bij Tokara: ook hun Sauvignon-Blanc is heerlijk fris! In de zomer drink ik graag gin tonic: die van Bobby's is mijn favoriet!

Dylan:
Ik kan erg genieten van een goede fles rode wijn. Met een goede fles rode wijn bedoel ik een mooie rode wijn met veel body, zoals een heerlijke Rioja of Carmenere. Niet alleen rode wijn, maar ook een goede rum! De Ron Zacapa Solera 23 bijvoorbeeld, een rum die zelfs whiskyliefhebbers kan overtuigen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.