Skip to main content

DOETINCHEM - ZAAGMOLENPAD 16 7008 AJ

Gall & Gall Zaagmolenpad is "the place to be" voor wie van mooie dranken houdt.

 

We kunnen je vakkundig advies geven en de mooiste verhalen vertellen over je fles.

Onze mooie nieuwe winkel bevindt zich in de tijdelijke, grote AH winkel en is ingericht volgens het nieuwste Gall & Gall concept.

Naast de moderne en strakke inrichting is de afdeling mix & cocktail enorm uitgebreid.

Maar de belangrijkste verandering is wel die van onze wijnafdeling.

In de nieuwe winkel worden onze wijnen ingedeeld volgens de 12 smaakprofielen. Zo vindt je snel je favoriete wijn.

Gastheer Ad is vinoloog en liquorist en weet echt alles over dranken. Hij en zijn enthousiaste team staan garant voor hoge kwaliteit en eerlijk advies. Ieder met zijn eigen specialisme.

 

We stellen de rest van het team ook even aan je voor:

Nina:

  • Onze jongeling. Nina studeert nog maar geniet van elke minuut bij Gall & Gall. Ze heeft al veel kennis opgedaan en leert nog elke dag. Speciaal bier is haar passie.

Vincent:

  • Ook Vincent studeert nog en staat tevens voor de klas. Weet dus als geen ander om mensen mee te nemen in zijn verhalen. Zijn favoriete drank is mooie malt whisky's. Gastvrij en bevlogen.

Irma:

  • Irma kennen we al vanuit Gall & Gall de Huet. Bezige bij met veel inlevingsvermogen. Tref je Irma dan ga je, naast een goeie fles, ook met een vriendelijk woord de winkel uit. Wine-freak en houdt van lekker eten.

 

We zien je graag terug in onze winkel.

Team Gall & Gall Zaagmolenpad

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.