Skip to main content

EINDHOVEN - KLEIN TONGELREPLEIN 32 5613 KK

Onze winkel is gelegen in de gezellige wijk Tongelre. Tegenover de onlangs vernieuwde AH is onze winkel makkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage.

We hebben een ruim assortiment aan wijn, whisky, likeur en mooie cadeau's Voor een deskundig advies kun je altijd bij een van ons terecht.

Zo weet Rob veel van gin. Hij kan je alles vertellen over de verschillen in smaak en hoe je een lekkere gin-tonic maakt. Een erg mooie gin is de Nederlandse Bobby's met een kruidige hint.

Mieke houdt van een lekker glas whisky en ze kan erg genieten van een rokerige variant. Zo staat de Talisker altijd in huis en ook de Caol Ila behoort tot de favorieten.

Miranda haar mooiste likeurtje is de Boswandeling. Ze drinkt deze als shot, in de mix maar ook erg lekker in een cocktail. Meng daarvoor 100 ml Boswandeling met 50 ml Blue Curacao en vul aan met 7-up en ijs.

Merel zit na een dag werken op de bank met vrienden en trekt dan een speciaal bier open zoals de La Chouffe en in de winter een stevige tripel.

Zoals je kunt lezen zijn we van alle markten thuis en dan ook graag tot ziens in onze winkel. Maar mocht je alsnog bedenken om iets via de website te bestellen dan kan dat gratis in onze winkel afgeleverd worden en hoef je daar niet voor thuis te blijven. Ook weer een voordeel van de grootste drankspeciaalzaak van Nederland!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.