Skip to main content

EINDHOVEN - WC WOENSEL 119 5625 AG

Geopend, sluit om 21:00

icon 040-2926357 Bellen

 

Welkom bij het leukste Gall en Gall filiaal van Nederland. 'Klein maar fijn' is een mooie omschrijving van onze winkel. Met ons team (wat samen toch ongeveer 100 jaar slijterij ervaring meebrengt) staan we graag voor je klaar. Ondanks dat ons team klein is,zijn we toch van alle markten thuis. 

Zo kan je voor alle vragen over wijn terecht bij Esther, zij weet je veel te vertellen over de smaak van de wijn en waar deze goed bij past. Fons gaat daarentegen voor een sterkere variant, namelijk onze port collectie. Vraag je je af welke port geschikt is voor een cadeautje of net wat lekkerder bij het kaasplankje voor vanavond past, dan weet Fons het antwoord. Een heel andere collectie binnen ons assortiment is de whisky. Hier is Paul onze expert, want als een echte whisky liefhebber heeft hij al veel soorten geproefd en beoordeeld. Hij weet van vele whisky's wat de smaak is, waar het vandaan komt en hoe het gelagerd is. Iedereen die graag goed advies wil, of juist in is voor een goed gesprek over whisky's kan bij Paul terecht. Wanneer we naar de gedistilleerde dranken gaan kijken , word alle aandacht op Boris gevestigd. Als onze vodka expert weet hij van bijna iedere vodka of het beter is om puur te drinken of juist te mixen. Ook voor de prijs.kwaliteit verhouding kan je hem alles vragen. Linda is onze zoetekauw, zo weet ze ook heel goed welke zoete drankjes lekker zijn en hoe je deze kan mixen. Ook voor cocktails kan ze je helpen. Binnen de kortste keren heeft ze een aantal verschillende soorten drank bij elkaar gezocht en wanneer je op haar advies mixt, proef je de zomer in je glas. Voor een feestje of gezellige avond met vrienden en familie kan je bij haar terecht. Natuurlijk hebben we ook wat lekkers bij de koffie. Hier hebben we het niet over een koekje of bonbon, maar een lekker likeurtje! Esmee kan je hier meer over vertellen. Een lekker glas Bailey's of Tia Maria bij de koffie is in de koude wintermaanden een aangename toevoeging, maar ook voor in de zomer weet ze een frisse twist te geven aan de koffie. 

Kom gerust langs voor ons advies, zoals je ziet is er altijd wel iets waarmee we je van dienst kunnen zijn!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.