Skip to main content

ETTEN-LEUR - BURCHTPLEIN 5 4873 BS

Welkom!

Het team van Etten Leur wil u graag welkom heten in de Gall & Gall winkel op het Burchtplein in het centrum van Etten Leur. Klantgericht? Logisch! Service? Zeker! Enthousiast? Natuurlijk! Ideeën? Staan we voor open! Kenners? 

Zeker maar samen met jou! Op dit moment heet onze landelijke campagne: " iedereen een kenner" Met behulp van het invullen van een smaaktest leer je welke wijnen goed bij jouw smaakprofiel passen. Wij nodigen u van harte uit deze test bij ons in de winkel te komen doen. Samen kiezen we dan een lekkere wijn, die volgens die test bij je past, zodat je deze thuis kunt proeven. 

We horen dan graag van je wat je van deze wijn uit jouw smaakprofiel vond? Want ook wij willen van jou leren. Door samen met jou tot een mooie wijnkeuze te komen leren we samen meer over wijn. Zo wordt iedereen een kenner! 

Wij Jessica, Ineke, Fientje, Antoinet, Jill en Michael, hopen je binnenkort in onze winkel te ontmoeten voor een gezellig gesprek....

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.