Skip to main content

GRONINGEN - STOEPEMAHEERD 21 a 9737 TL

 

Wij verwelkomen je graag in onze winkel in de gezellige wijk Beijum te Groningen. Met ons team helpen we je graag de weg te vinden in ons uitgebreide assortiment. Of je nou een flesje wijn zoekt voor een bepaald gerecht of een leuk verjaardagscadeau, wij weten raad. 

Als winkelteam zijn wij trots op ons groot assortiment whisky's. Ons assortiment whisky is negen meter lang en bevat niet alleen whisky's uit de traditionele landen als Schotland, Ierland, Verenigde Staten en Japan, maar ook uit landen als Taiwan, India, Wales, België en uiteraard Nederland. Daarbij volgen wij het nieuws en speciale edities op de voet en waar mogelijk bestellen wij deze speciale edities voor onze winkel. 

Corine, Lisette, Veerle, Monique, Mara en Johan nodigen je graag uit om de winkel te bezoeken en onze kennis met je te delen. Zodat je met de juiste fles en/of cadeau onze winkel verlaat

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.