Skip to main content

HAARLEM - MENNO SIMONSZPLEIN 6 2014 SC

Welkom bij Gall en Gall Westergracht! 

Zoek je de juiste wijn bij je gerecht? Of zoek je een mooie whiskey voor rond het haardvuur met vrienden? Wat je ook zoekt, bij Gall en Gall Westergracht staan wij 365 dagen in het jaar voor je klaar om je te informeren en te adviseren. 

Rob Smittenaar ( Winkelmanager) Als aankomend liquorist kan ik je niet alleen alles vertellen over de gedistilleerde dranken in de winkel, maar ook van de mooiste verhalen die vaak achter de drank schuil gaan. We hebben een ruim assortiment gedistilleerde dranken. Ik zoek graag de juiste drank voor de juiste gelegenheid (en met het mooiste verhaal) met je uit. 

Favoriet: Dalwhinnie 15jr, niet voor niks “the Gentle Spirit” Zachter dan dit wordt het niet! 

 

Jan Dekker: Met ruim 440 verschillende soorten wijn in ons assortiment kan het lastig zijn de juiste wijn bij de juiste gelegenheid te kiezen. Door zijn ruime ervaring kan Jan u informeren en samen met u de juiste wijn te selecteren. 

Favoriet: La Palma Merlot, een heerlijke zachte wijn vol rijpe bramen, pruimen en vanille. Een allemansvriend die past bij elke gelegenheid! 

 

Ted Manneveld: Ted is onze derde kracht die afwisselend bij ons en op de Spoorwegstraat staat. Door zijn enthousiasme en passie stopt hij niet voor u de juiste fles in handen heeft! En daar gaat hij heel ver in. 

Favoriet: Gavi La Battistina. Met zijn zachte fruitige smaak van peer en gele appel is dit een prima wijn als aperitief en heerlijk bij een lekker visje. 

 

Wij zijn alle dagen van het jaar open, dus wij hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel. 

Rob Smittenaar - Jan Dekker - Ted Manneveld

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.