Skip to main content

HEERENVEEN - DE PASSAGE 2 8442 PH

Welkom bij Gall & Gall Heerenveen! Onze winkel is gelegen in het centrum van Heerenveen nabij de Albert Heijn. Naast de winkel is voldoende parkeergelegenheid! 

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar voor een goed advies voor een lekker drankje of een mooi cadeau.

Sanne
Wat ik met veel plezier doe bij Gall & Gall is het adviseren over bijvoorbeeld een lekkere wijn, maar het leukste is toch wel het helpen zoeken van een mooi en origineel cadeau in onze winkel. Zelf drink ik rode en witte wijn, en op zijn tijd een lekkere likeur in de mix zoals Licor 43 of onze nieuwste aanwinst Koekie. Voor inspirerende recepten kun je mij altijd vragen! 

Naast mijn werk ben ik nog aan het studeren. Maar in mijn vrije tijd vind ik het leuk om in huis met interieurstyling bezig te zijn en kook ik graag. 

Martina

Ik vind het erg leuk om je van een goed wijn of whisk(e)y-advies te voorzien. Hierbij rekening houdend met het bij jou passend smaakprofiel, maar ik hoop je ook te mogen uitdagen eens een fijne variant te proberen. Zodat je onze winkel verlaat met in de eerste plaats natuurlijk datgene wat je zocht, maar ook met een beetje extra inspiratie, in de vorm van bijvoorbeeld een verrassende wijn-spijs tip.

Naast mijn werk bij de Gall&Gall aan het werk ben, breng ik mijn tijd door met mijn gezin, of ben ik creatief bezig voor mijn eigen webwinkel in woonaccessoires. Daarnaast doe ik aan yoga en maak ik graag lange wandelingen in de natuur!

Sigrid

Ik werk sinds april 2017 bij de Gall&Gall in Heerenveen. Mijn doel is om klanten een goed advies te geven over de wijnen en andere dranken in winkel. Zelf ben ik thuis fanatiek bezig met het uitproberen van verschillende cocktails, hier ligt dan ook vooral mijn interesse. 

Jolanda
Ik ben Jolanda en sinds kort aan het werk bij Gall & Gall in Heerenveen. Ik streef ernaar je een zo goed mogelijk advies te geven. Mijn interesse ligt vooral bij de rode wijnen omdat ik deze zelf graag drink. 

Naast mijn werk bij de Gall & Gall ben ik ook nog aan het werk voor de thuiszorg. In mijn vrije tijd ben ik een fervent mountainbiker en liefhebber van muziek.

Eline
Sinds 2016 werk ik bij Gall & Gall, eerst in Steenwijk maar sinds kort in het mooie Heerenveen! Graag adviseer ik mensen over een mooie fles wijn of een lekkere whisky. Ik vind het super als mensen met een glimlach de winkel verlaten.

In mijn vrije tijd loop ik fanatiek hard en doe ik mee aan verschillende hardloopevenementen. Ook wandel ik graag met mijn hond door het bos of over de heide. 

Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten in onze mooie winkel! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.