Skip to main content

HELLEVOETSLUIS - STRUYTSE HOECK 91 B 3224 HA

Geopend, sluit om 18:00

icon 0181-399745 Bellen

Wij als team 3 vrouwen en 1 man proberen u met een goed en tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Ons doel is om je zo goed mogelijk te adviseren wat waarbij past om b.v een etentje nog beter tot zijn recht te laten komen.

Vind je bij ons niet wat je wilt hebben in de winkel gaan wij proberen een mooi alternatief te zoeken of we proberen het desbetreffende artikel te bestellen.
Helaas weten wij apart niet overal alles van af maar leren graag en luisteren ook naar de ervaring van de klant om dat in de toekomst te kunnen gebruiken en zo de klant(jullie dus) de volgende nog beter te kunnen helpen.

Samen als team staan wij graag voor je klaar met een strakke nette winkel met een ruime keus.
Heb je een verjaardag wij proberen het altijd zo mooi mogelijk in te pakken en ook hier zal je verschil zien in wie er op dat moment in de winkel staat want net als met Wijn, Whisky, Jenever, Port, bubbels of een likeur er is geen 1 hetzelfde.

Het Gall&Gall team van hellevoetsluis is nooit met zijn alle op 1 dag tegelijk aanwezig waardoor je ons stuk voor stuk kan leren kennen en hopelijk ee fijn gevoel krijgt als je in de winkel komt.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.