Skip to main content

HILVARENBEEK - GELDERSTRAAT 52 5081 AC

Geopend, sluit om 18:00

icon 013-5052714 Bellen

 

Welkom bij de gezelligste Gall&Gall van Brabant: Gall&Gall Hilvarenbeek! Ons team helpt u graag aan een lekkere fles drank voor elke gelegenheid. 

Op zoek naar een mooie fles wijn? Winkelmanager Tom is een enorme liefhebber van (vooral rode) wijn en vertelt graag waarom die onbekende wijn, gemaakt van die onbekende druif uit die onbekende regio, nou precies is wat u lekker zult vinden. 

Corry is het bekende gezicht van de winkel en nog even enthousiast als 25 jaar geleden. Vraag haar bijvoorbeeld naar het lokale Biks Slukske, of naar een mooie port. 

Denise houdt van lekker eten en drinken, voor een goed wijn/spijs advies bent u bij haar aan het juiste adres. Met haar creativiteit weet ze elk cadeau origineel en feestelijk in te pakken. 

Trojka pink mixen met koekie likeur? Leef je uit, doe eens gek! Sanne helpt je graag aan nieuwe cocktailrecepten voor een gezellige zaterdagavond met vrienden. 

Kom je op zaterdag naar onze winkel, dan is de kans groot dat u geholpen wordt door onze student Sven. Praat hij buiten drank graag over voetbal? Ja, dan is het duidelijk Sven! Altijd gezellig. 

Tot snel! Vriendelijke groeten uit Hilvarenbeek, 

Tom, Corry, Denise, Sanne en Sven

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.