Skip to main content

HOOFDDORP - MARKENBURG 87 2135 DS

Geopend, sluit om 19:00

icon 023-5654938 Bellen

Welkom op de winkelpagina van Gall en Gall Toolenburg! Onze winkel is gevestigd in het altijd gezellige Winkelcentrum Toolenburg. Vorig jaar gerenoveerd, modern, en van alle gemakken voorzien (waaronder gratis parkeren)! Als je bij ons met een lekkere wijn de deur uitloopt, hoef je maar een paar stappen te zetten om hier een heerlijk stukje kaas van de kaasboer, of vlees van de keurslager bij te vinden! En andersom geldt dat natuurlijk ook!  

 

We zullen ons even kort voorstellen: 

Margo Ik ben Margo en werk nu negen jaar bij Gall en Gall. Ik vind het contact met klanten het leukst. De klant tevreden de deur uit laten gaan, daar doe ik het voor. Zelf houd ik erg van een mooie Chardonnay. De Alamos Chardonnay vind ik erg lekker bij een mooi stukje zalm of een lekker stukje kip met een mooie romige champignonsaus. Op een mooie herfstavond vind ik het leuk om met mijn schoonzoon een whisky te drinken. Een Talisker Skye bijvoorbeeld. Daar genieten we dan echt van. 
 

Rizette Hallo, ik ben Rizette en werk sinds een aantal maanden bij Gall en Gall. Het leukste van het werk vind ik de diversiteit van de werkzaamheden en het contact met de klant. Mijn lievelingsproduct van dit moment is de Baileys Chocolat Luxe, aangezien ik zo van chocolade houd! 
 

Mark Ik heb mijn ervaring opgedaan in ons filiaal aan het Soendaplein in Haarlem, en ben hier in Hoofddorp nu mijn eerste stappen aan het maken als winkelmanager. De meeste voldoening haal ik uit de klant naar tevredenheid een keuze te laten maken die wellicht net even buiten de comfortzone ligt; een nieuwe ervaring bieden. Eens een mooie single malt whisky uitproberen om puur te drinken, in plaats van de vaste blend voor in de mix? Voor een speciale gelegenheid eens een goed speciaalbiertje in plaats van het standaard pilsje? Eens een andere stijl wijn proberen dan je eigen vaste huiswijn? Hier adviseer ik graag bij en wat betreft de wijnen zijn de Smaakprofielen hier natuurlijk een ideaal hulpmiddel bij! Zelf drink ik het liefst een lekker speciaalbiertje, een fijne cognac of een stevige rokerige whisky. De Laphroaig 10 Years is daar voor mij een uitgesproken voorbeeld van. Turfrook, zeewier, en de medicijnkast van je oma? Je zou het niet direct zeggen, maar toch heerlijk om zo te drinken, of te combineren met een pittig stukje kaas of een nootje. 

Leuk dat je onze pagina hebt gevonden op de website van Gall en Gall. Hopelijk zien we je snel in onze winkel!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.