Skip to main content

HOORN NH - GEDEMPTE TURFHAVEN 5 1621 HC

Geopend, sluit om 18:00

icon 0229-211445 Bellen

Welkom bij Gall en Gall Hoorn

Onze winkel staat in het bruisende hart van Hoorn. Een stad vol geschiedenis ,gezelligheid en herinneringen. De stad van de scheepsjongens van de Bontekoe, de Kermis, de Stadsfeesten en onze winkel!

Die staat ook vol met geuren en kleuren en feestelijkheden. Bijna iedereen heeft wel een speciaal gevoel bij die ene fles . Een tropische cocktail in een ver land, die heerlijke fles wijn bij je eerste date of dat ene mixdrank dat altijd iets te snel op was. Dus stap eens binnen! 

Hier staan wij klaar om te luisteren naar je verhalen en je verder te helpen. Pak je favoriet of probeer iets nieuws en als jouw fles er onverhoopt niet tussen zit dan helpen wij je met ons team graag verder, Want het is nooit te laat om nieuwe herinneringen te maken. Van cocktails tot bier van gin tot alcoholvrije wijn: Laat je inspireren en meeslepen met behulp van onze smaakprofielen en de expertise van onze enthousiaste medewerkers. Wij staan paraat om ervoor te zorgen dat je met de juiste fles weer naar buiten stapt. 

Susanna smaakprofiel Fresh hammer 
Met een match van 85% springt deze wijn er voor mij uit in deze smaak profiel. Wat een genot in het glas. Een rijke geur en intense smaak een beleving op zich. Met zijn frisse zuren en een hint van kruisbessen een uitstekende partner bij schaal en schelpdieren.

Karin smaakprofiel Classic red 
De favoriet is de Picinni Chianti Classico. In tegenstelling tot de meeste Chianti's niet zo zwaar dus ook heerlijk om rond borreltijd te openen, gezellig met vrienden en familie, dat doe ik dus ook graag en vaak met deze heerlijke wijn! De overige wijnen van dit wijnhuis vallen bij mij ook goed in de smaak, heerlijk bij een Italiaans gerecht en een lange avond tafelen.

Joke smaakprofiel Classic red 
Zelfs voor een verkoopster bij Gall&Gall kan het smaakprofiel verrassend zijn, welke wijnen daar uit komen, natuurlijk weet ik over het algemeen de juiste fles voor thuis te kopen, er zaten wijnen in mijn profiel die ik nog nooit geproefd had. Ik heb dus gekozen voor de Gloriozo Rioja Crianza met een match van 94%
Een heerlijke geniet wijn ,je ruikt kruidigheid, fruit en vanille aroma's. De wijn heeft een mooie balans tussen fruit en hout met een lange afdronk en een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Dirk smaakprofiel Fresh prince
Frisse wijnen met niet te veel bombarie, maar verfijnde smaken met een mooi verhaal. Zo ook de Barberani Castagnolo, een Italiaanse wijn met internationale tonen. Het etiket trekt direct de aandacht met zijn gouden ingelegde druivenstok, Maar als je hem eenmaal heeft geproefd gaat alle aandacht naar de wijn zelf. De perfecte balans van de druivensoorten zorgt ervoor dat in de Castagnolo alle smaken in een lichte mix op hun beurt naar voren komen. Hij is heerlijk bij een goede moot licht gekruide zalm. Leuk om cadeau te geven samen met zijn rode wederhelft de Barberani Foresco.
Gegarandeerd genieten!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.