Skip to main content

HULST - STATIONSPLEIN 15 4561 GC

 

In het Zeeuws-Vlaamse, bourgondische Hulst vind je onze Gall & Gall. Sinds 2011 zijn wij verhuisd van onze kleine oude winkel, naar een nieuwe en vooral grotere winkel op het Stationsplein 15. Met een groot assortiment aan wijnen, whisky’s, gins, etc, helpen onze enthousiaste en deskundige medewerkers je graag bij het uitzoeken van de perfecte fles. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een leuk cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een bierpakket met lokale bieren of een kistje met een goede fles champagne. 

Voor onze Gall & Gall ligt een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Op steenworp afstand sta je trouwens zo in het centrum van Hulst. En kom je uit België? De winkel ligt maar 3km. van de grens af, dus ook de Belgische klant is van harte welkom! 

Petra Sinds 2005 werk ik bij Gall & Gall Hulst, nog altijd met veel plezier. Sinds een paar jaar heb ik de leiding over ons fantastisch team. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die je graag deskundig advies geven. We zijn een gemengd team van jong en oud. Allemaal hebben we onze eigen smaak, dat maakt het altijd spannend. Toch zeker wat wijn betreft. Ieder van ons heeft een eigen voorkeur en hierdoor een eigen advies. Mijn passie is wijn, en dan vooral wijnen uit Italië. De combinatie wijn-spijs vind ik erg interessant en leuk om advies over te geven. Door het behalen van het slijtersvakdiploma kan ik op een professionele en deskundige manier klanten adviseren. 

Rosita Al sinds 1999 werk ik met veel plezier bij Gall & Gall Hulst. Ik ben begonnen in het kleine winkeltje in het centrum van Hulst, maar sinds 2011 zitten we op een toplocatie aan de Stationsplein! Samen met mijn leuke collega’s zorgen we ervoor dat de winkel gezien mag worden. Ik ben in het bezit van het slijtervaksdiploma, waardoor ik alle in’s en out’s ken van onze producten. Zelf vind ik het leuk om klanten goed advies te geven. Vooral wijn-spijs combinatie vind ik erg interessant. Ook het laten proberen van onze aanraders vind ik top! 

Stefanie Ik werk sinds 2003 bij Gall & Gall Hulst. Toen ik hier net begon had ik nog maar weinig kennis over de producten. Door het werken bij Gall & Gall Hulst en het behalen van het slijtersvakdiploma is mijn kennis enorm vergroot. Mijn interesses liggen vooral bij wijnen en whisky’s. Doordat we allemaal verschillende interesses hebben, vullen we elkaar goed aan in de productkennis. 

Lois Ik werk sinds de zomer van 2017 bij Gall & Gall Hulst, maar ik ben nu al op mijn plaats. Door de grote kennis van mijn collega’s leer ik veel en snel bij. Natuurlijk was ik al een liefhebber, maar door de kennis die ik vergaar word ik een echte kenner. Wijn ben ik echt gaan waarderen sinds ik bij Gall & Gall Hulst werk, maar een lekker speciaal biertje gaat er ook altijd in. 

Koen Met veel enthousiasme werk ik sinds begin 2017 bij Gall & Gall Hulst. Vooral tijdens de weekenden zal je me op de werkvloer vinden, de rest van de week studeer ik in Utrecht. Als echte student lust ik graag een biertje (met mate(n) natuurlijk ;-) ). Maar er is meer dan alleen pils! Met een Tripel Karmeliet of een Trappistes Rochefort 10 is mijn avond ook goed geslaagd. Mijn kennis is nog niet groot, maar ik leer iedere keer heel veel bij van mijn collega’s. Door de proefavonden die wij met ons team organiseren, leer ik ook veel bij over de smaken van de producten die we verkopen.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.