Skip to main content

IJSSELSTEIN UT - BASILIEKPAD 6 3401 BJ

Geopend, sluit om 19:00

icon 030-2129711 Bellen

In het pittoreske centrum van het historische IJsselstein vindt je onze Gall & Gall winkel, wij beschikken over een zeer gevarieerd assortiment van wijnen, gedistilleerd, bieren, bubbels en nog veel meer.

Ook voor cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres en vanzelfsprekend kunt u op het beste advies rekenen. Bent u onverhoopt toch niet geheel tevreden dan kunt u te allen tijde uw artikel ruilen of retourneren.

Ook een echte kenner worden? Schaf dan onze klantenkaart aan en profiteer direct van zeer scherpe kortingen op mooie wijnen en luxe whisky's. Is uw favoriete fles een keer niet in de actie? Geen nood, met uw klantenkaart profiteert u altijd van 10% korting op het gehele assortiment wijn en whisky.

Daarnaast ontvangt u ook nog eens zes maal per jaar ons mooie, glossy magazine 'Proef" met boordevol tips, trucs, weetjes en info over wijn en gedistilleerd.

Parkeren is geen probleem, volg de borden "P Overtoom" en zet uw auto in de ruime, betaalbare parkeergarage. Wanneer u de trap of lift omhoog neemt, loopt u vanzelf tegen onze winkel aan. Anja, Rijna, Rutger, Chris en Priscilla verwelkomen u graag!!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.