Skip to main content

KATWIJK ZH - ZEILMAKERSTRAAT 2 2222 AA

Welkom op de webpagina van Gall & Gall Katwijk. 

Wat onze winkel vooral speciaal maakt is ons diverse team dat staat te popelen om je van dienst te zijn. 

Ben, de kapitein van het schip. Zijn achternaam had ook wel ‘de Beste’  kunnen zijn, al zegt hij het zelf. Hij kan je als de beste advies geven over onze collectie aan wijnen, maar ook over whisky kan hij goed meepraten. Wil je zeker weten dat je een drankje meeneemt waarmee je kunt thuiskomen? Ben de Beste is er om je te helpen. 

De rechterhand van Ben is ons Costa Ricaanse zonnetje, Aïda. Zij zorgt voor een warm welkom en is de reden dat onze winkel er spik en span uitziet. Wanneer er een feestdag in aantocht is, zorgt zij ervoor dat de winkel in de juiste sfeer is aangekleed. Aïda is een echte levensgenieter en heeft daardoor brede kennis wat betreft het maken van de perfecte cocktail. Haar sangria is niet te evenaren en ook haar zelfgemaakte Baileys is ‘ to die for’. Aïda is degene die je moet benaderen als je echt de blits wilt maken op je feestje. 

Dan hebben we ook nog Natalja, onze Russische babbelbox, altijd in voor een gezellig praatje, maar als het erop aan komt zal zij haar uiterste best doen jou met een glimlach de deur uit te laten gaan. Niet onbelangrijk;  Natalja is een ware keukenprinses en kan je daardoor ook goed adviseren over welke wijn lekker is bij jouw culinaire hoogstandjes. 

Machteld mag natuurlijk niet ontbreken, zij zal je altijd hartelijk ontvangen en voorzien van een passend advies, daarnaast is zij ook nog eens heel erg creatief en voorziet zij onze krijtborden van haar mooiste kunstwerken. Haar favoriete drankje is de welbekende Gin Tonic. Over onze uitgebreide collectie aan Gins kan Machteld je zeker meer vertellen!

De tweede man van het gezelschap is Ruben. Hij heeft zich gestort op het proeven van zo veel mogelijk verschillende speciaal bieren. Veel van de speciaal bieren die wij in het assortiment hebben, zijn door Ruben al ‘onderzocht’, hij is dan ook degene bij wie je moet zijn als je indruk wilt maken op je vrienden. Ruben werkt altijd keihard mee aan het neerzetten van de nieuwe acties, de winkel ombouwen is voor deze man ‘peanuts’.  

Last, but not least: Samantha is de zon, de zee en al het goede wat uit Katwijk komt. Ze is erg creatief en voor advies over likeurtjes of het laten inpakken van een cadeau, ben je bij haar aan het goede adres. Samantha verrijkt ons team met haar ervaringen als juf en haar talent om te organiseren. 

Wij hopen je binnenkort te zien in onze winkel!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.