Skip to main content

LAREN NH - ZEVENEND 2 D 1251 RN

Bij Gall & Gall Laren wordt u welkom geheten door 4 dames. Vrij uniek bij Gall! 

Wij zijn allemaal erg enthousiast over de producten die wij verkopen en vinden het een uitdaging om een passend wijnadvies te geven bij uw gerecht. Vooral rond Kerstmis wordt daar veel gebruik van gemaakt. 

Gall & Gall heeft altijd erg leuke aanbiedingen. Dus loop eens binnen en kijk wat er op het moment in de actie is. De actiewijnen kunt u ook altijd bij ons proeven. Dat maakt de keus wat makkelijker. 

We proberen het nog makkelijker voor u te maken door voor de wijn een smaakprofiel met u samen te stellen. In een paar seconden weet u precies wat uw smaak is, heel handig en ook leuk.

De favorieten van het winkelteam:

Stella houdt van een lekkere gin-tonic. Op het moment is haar favoriet Gordon's Pink Gin gemixt met Fever Tree Tonic. Erg lekker en ook nog heel leuk in je glas. 

Annette lust alles, maar drinkt eigenlijk alleen maar wijn en dan het liefst een mooie droge rosé zoals de to be Nice, uit de Provence. Een heerlijke rosé, je proeft aardbeitjes, lekker droog en zacht. Goede combinatie met een salade Niçoise. 

Nicolette haar favourite drankje is witte wijn. En dan graag de sauvignon blanc van Clearwater Cove. Echt knisperend fris, grassig, citrus vruchten. Heerlijk. Met een plateau sushi is ze helemaal gelukkig. 

Wij hopen u binnenkort in onze winkel te zien!

Nicolette, Annette, Cathelijne en Stella

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.