Skip to main content

LELYSTAD - VOORHOF 12 8212 CA

Geopend, sluit om 22:00

icon 0320-239010 Bellen

 

De familie Vosselman onderneemt al sinds 1967 in Lelystad. Na verschillende winkelformules zijn zij in 1987 Albert Heijn geworden. Hier is na een grondige verbouwing in 2007 de Gall & Gall formule aan toegevoegd. Na de laatste verbouwing in September 2016 is Gall & Gall Voorhof verplaatst naar het nieuwe onder architectuur ingerichte pand.

Deze kenmerkt zich door de unieke indeling waar de winkel versterkt wordt door een exclusieve vide die je kan bereiken via een in het oogspringende wenteltrap. Hier vind je de meest exclusieve wijnen, gins, whisky’s en champagnes die in een van de vier klimaatkasten in fantastische conditie worden gehouden

Als team zijn wij ontzettend trots op onze winkel. Door onze kennis en bijzondere winkel hebben we niet alleen een lokale functie maar in zeer korte tijd ook een regionale functie verworven. Vanuit verschillende steden komen elke week gasten om gericht geadviseerd te worden, te proeven en eigenaar te worden van een van de bijzondere producten die wij verkopen.

Zowel op onze vide als begaande grond hebben wij proefmodules van het By The Glass System. Dit systeem zorgt ervoor dat we twee weken lang geselecteerde dranken kunnen laten proeven. Deze dranken behouden gegarandeerd dezelfde kwaliteit als die ze hadden bij opening. Hierin zijn wij uniek in Nederland. Elke twee weken selecteren we als team voor het By The Glass Systeem op de vide twee wisky’s en voor het systeem op de begaande grond vier verschillende wijnen met een mooie wijn/spijscombinatie ter inspiratie. Zo kunnen onze gasten elke twee weken hun smaakpalet uitbreiden en krijgen ze uitleg over de achtergrond van de geproefde wijn of whisky.

Wanneer wij als team een favoriet drankje mogen aanraden dan is het wel ons Lelystad´s Sproakwater. Lelystad's Sproakwater zit tussen een kruidenlikeur en een bittertje in. Het is de amandelsmaak die het Sproakwater onderscheidt van een bittertje. Sproakwater is heerlijk op kamertemperatuur maar is nog lekkerder wanneer hij (ijs)koud gedronken word. De zoete smaak en de kenmerkende robuuste kruik maakt Lelystad's Sproakwater tot een uniek cadeau voor jong, oud, man of vrouw

Marielle, Liesbeth, Cindy, Judith, Fabienne, Sven en Leonie verwelkomen je graag in onze bijzondere winkel.

 

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.