Skip to main content

LISSE - BLOKHUIS 60 A 2161 EW

De Gall&Gall in Lisse is een gezellige en klantvriendelijke winkel welke gelegen is aan de rand van het winkelcentrum van Lisse. Onze medewerkers staan altijd klaar om u enthousiast te woord te staan en te helpen bij een geschikte keuze. Als medewerkers hebben wij ieder onze eigen specialiteit.

We beschikken over een uitgebreid bierassortiment en onze wijnafdeling schiet ook zeker niet te kort. Ook is er een ruimte sortering van cadeauartikelen, welke regelmatig verandert. Zo staat er iedere keer een origineel cadeau voor u klaar. Voldoen deze pakketten niet? Wij staan er altijd voor open om met u iets samen te stellen. 

 Mochten we toch niet hebben wat u zoekt, dan kijken we graag met u mee naar een waardige vervanger. Eventueel is uw gezochte product ook altijd te bestellen via de Gall&Gall site. Hiermee heeft u het gewenste product toch nog binnen een paar dagen in huis. Benieuwd hoe wij het maken in onze winkel? Kom gauw eens langs!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.