Skip to main content

MAASTRICHT - SCHARNERWEG 112 B 6224 JJ

Welkom in onze Gall en Gall winkel op de Scharnerweg in Maastricht. Je vindt bij ons een ruim assortiment aan wijnen, bubbels, gedestilleerd, bieren en whisky. 

Trots zijn we op ons assortiment whisky. Met een keuze van meer dan 200 whisky’s is er voor iedere (whisky)smaak wel een mooie fles in onze winkel te vinden. 

Op zoek naar een cadeau..? Dan ben je in onze winkel op het juiste adres. Naast kant en klare bierverpakkingen is het ook mogelijk om een bierpakket zelf samen te stellen. Uiteraard pakken wij dat dan netjes voor je in. Zoek je een ander cadeau, kom dan eens vrijblijvend kijken naar ons volledige cadeau-assortiment. 

Alle producten die je hier online vindt en die wij niet in de winkel hebben kunnen wij uiteraard voor je bestellen. Je kunt ook zelf online bestellen en laten afleveren in onze winkel. Dan kun je zelf kiezen wanneer het je gelegen is je bestelling op te halen. Wel zo gemakkelijk. 

Met veel plezier en enthousiasme staan we voor je klaar en verwelkomen we je graag in onze winkel. 

Berrie, Marije, Marianne, Marjon, Merrill, Yannick en Sjors

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.