Skip to main content

NIJMEGEN - ST.JACOBSLAAN 61 6533 BP

Geopend, sluit om 21:00

icon 024-3500783 Bellen

Welkom bij de grootste Gall & Gall van de omgeving Nijmegen! Kom gezellig binnen in onze winkel met een breed assortiment en personeel dat plezier heeft in het werk. Vol passie en enthousiasme staan wij elke dag voor je klaar, zelfs op zondag! 

Je kunt gratis voor de deur parkeren. De winkel is goed bevoorraad met een breed en diep aanbod. Zo is er bijvoorbeeld een grote variatie aan bierverpakkingen, maar ook voor de wijn- en whiskyliefhebbers is er een ruime keuze. 

Op zoek naar een leuk cadeau? Wij adviseren je graag! Onze vriendelijke medewerkers beschikken over voldoende kennis om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij toveren een glimlach op ieders gezicht. Kom langs tijdens de ruime openingstijden en ervaar het zelf! 

Op zoek naar inspiratie? Wij vertellen je over onze favorieten. 

Kees: Dow's 10 Years Old Tawny Port. Het heeft een amber gouden kleur, is zacht en rijk in de mond met een fijne en zachte fruitsmaak. Door de langdurige veroudering op houten vaten proef je amandel en andere gebrande noten. Een zeer fijne port om van te genieten in redelijk grote glazen, zodat je van de aroma's en de kleur kan genieten. Serveer licht gekoeld bij warm weer. 

Anke: Villebois Menetou-Salon. Eigenlijk is een favoriet kiezen onmogelijk. Bulldog Gin, Laphroaig 10 Years, Jopen Mooie Nel IPA... Ik zou ze het liefst allemaal opnoemen. Als ik moet kiezen, dan toch de Menetou-Salon van Villebois. Een veelheid aan smaken, perfect in balans. Fris, fruitig en kruidig met een perfect bijpassende zuurgraad. 

Nadine: Schrobbeler. Mijn favoriet vanwege zijn typische kruidige smaak. Vooral lekker als het buiten koud is en je voor de open haard zit. Ondanks dat de meesten dit drankje ijskoud het lekkerste vinden, drink ik dit het liefste op kamertemperatuur. 

Rick: Speciaalbier (Karmeliet Tripel). Ik ben een groot liefhebber van speciaalbier, maar om daar nou een favoriet uit te kiezen... Ik vind het juist fijn dat Gall & Gall een grote keuze hierin heeft. Als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor Karmeliet Tripel. Dit is een heerlijk biertje met een frisse afdronk. 

Els: Lagavulin 16 Years. Hier zitten heel veel smaken in en al die smaken zijn goed in balans. Hij is perfect rokerig, maar toch mild als je het doorslikt en de smaak blijft heel lang hangen. Ik heb nog geen whisky geproefd die ik lekkerder vind dan de Lagavulin 16. 

Rosa: Pongrácz Rosé. Mijn favoriet uit de winkel is de Pongrácz Rosé. Bij deze mousserende wijn vind je in de geur aardbeien, donker fruit en brood. Het rode fruit komt heerlijk terug in de smaak!

Astrid: Dalwhinnie 15 Years. Deze whisky is mild en "vriendelijk" zacht. De naam betekent ontmoetingsplaats, erg toepasselijk bij onze winkel.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.