Skip to main content

PIJNACKER - HOEFBLADPLEIN 6 2643 KD

Gall & Gall: een drankenspeciaalzaak met historie. Al sinds 1894 steken we al onze kennis en ervaring in wijn en gedistilleerd. Vandaag de dag met ruim 500 (!) winkels in het land. Ook in Pijnacker.

In winkelcentrum Keijzershof vind je onze gezellige winkel. Ruim, overzichtelijk en met verrassend veel specialiteiten.Een deskundig winkelteam staat paraat om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We weten je te inspireren en variëren. Of het nu gaat om de wekelijkse aanbiedingen, om speciale bieren, ons uitgelezen assortiment wijnen of om een bijzondere whisky. En we geven graag een passend advies (voor cadeautjes, etentjes, feestjes en meer).

Even voorstellen!

Emma, studente commerciële economie en sinds mei 2017 de enthousiaste en betrokken nieuwe winkelmanager. 
Judith, al sinds de eerste dag in deze winkel het vertrouwde gezicht van de winkel. 
Esther, in het bezit van een uitgelezen ervaring in het maken van cocktails dankzij een jarenlange horecaloopbaan op cruiseschepen. 
Thomas, student aan de TU Delft, die zijn grote interesse in het vakgebied in korte tijd heeft weten om te zetten in een ruime kennis ervan. 

Onze grootste gemene deler: een groot hart voor ons vak en onze klanten.

We ontvangen je graag in onze winkel!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.