Skip to main content

RIJEN - WILHELMINAPLEIN 14 5121 ES

Geopend, sluit om 20:00

icon 0161-240130 Bellen

Onze winkel heeft een grote metamorfose ondergaan in 2016. We zijn hiermee in oppervlakte drie keer zo groot geworden, waardoor we een ruimer assortiment en een mooie open entree hebben. Met name ons bier en whisky assortiment is enorm uitgebreid.

We organiseren in de winkel verschillende activiteiten zoals; themaweekenden, whisky- en bierproeverijen en een lady's night. Ook hebben we verschillende acties in samenwerking met andere winkels binnen het winkelcentrum ‘De Laverije’. Hiermee proberen wij bijzonder te zijn voor de klant, waardoor het voor ons een feestje is om te werken.

Wij willen graag onze kennis uitbreiden om onze klanten nog meer informatie over de producten te kunnen geven. Wij doen dit door middel van zelf proeverijen met het team te organiseren, maar ook door leveranciers te bezoeken zoals Rutte in Dordrecht, De Kuyper in Schiedam en La Trappe in Berkel Enschot. Klanten vinden het leuk om een verhaal bij de fles te horen. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk op onze klanten.

Verder kun je in onze winkel ook terecht voor verschillende cadeauverpakkingen en bierpakketten.Tevens werken wij samen met Albert Heijn en Etos, waardoor je pakketten kunt laten samenstellen met producten uit de verschillende winkels. Tot slot bieden wij een gratis sta tafel services aan! Heb je iets te vieren? Dan ben je welkom om de tafels te komen lenen!

Wij zien u graag verschijnen in onze winkel!

Team Gall en Gall Rijen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.