Skip to main content

RIJSWIJK ZH - DR. H. COLIJNLAAN 289 2283 XK

Welkom in mijn Gall en Gall winkel. Ik ben Rob de Raadt en help iedereen graag met de lekkerste fles bij een etentje, het leukste cadeautje of drankje bij welke gelegenheid dan ook!

Je vindt bij ons een ruim assortiment dranken en cadeaus die we natuurlijk geweldig in kunnen pakken. Uniek is ons aanbod van speciale bieren. Met ruim 300 bieren is dit zelfs het grootste assortiment van de hele regio! Ook hier is voor iedereen wat te vinden. Regelmatig voegen wij nieuwe bieren toe aan ons ruime assortiment. Ik ga graag samen met je op zoek naar welk biertje het beste bij jouw smaak of gelegenheid past. 

We maken het je graag makkelijk. Je kunt ons bellen om je bestelling klaar te laten zetten in de winkel en op te halen na werktijd (onze winkel ligt op loopafstand van NS station Rijswijk). Je kunt je bestelling laten bezorgen en vanzelfsprekend ben je van harte welkom in onze winkel. Naast pin en contact accepteren wij VVV bonnen, Visa en Mastercard.

Graag tot ziens bij Gall & Gall Rob de Raadt!
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.