Skip to main content

RIJSWIJK ZH - WILLEMSTRAAT 18 2282 CC

 

Welkom in Gall&Gall de Willemstraat.

In het gezellige oude centrum in Rijswijk bevindt zich de leukste slijterij van de omgeving . Bij binnenkomst vinden wij het belangrijk dat je je welkom voelt in onze warme en toegankelijke winkel en ook service staat bij ons hoog in het vaandel. De wereld van dranken is altijd in beweging dus, of je nou komt voor een lekker flesje Jenever of voor een goed glas wijn, wij zullen er alles aan doen om het je zo makkelijk mogelijk te maken en je zo goed mogelijk te adviseren. Wij bieden uiteraard een zeer mooi wijnassortiment van klassiek Franse wijnen tot frisse nieuwe wereldwijnen, maar ook zeker vergeten we de ontwikkelingen binnen whisky, bier en andere gedistilleerde producten niet. Loop ook eens binnen om onze selectie aan cadeau-artikelen te bekijken en zit er niks voor je tussen dan kunnen we uiteraard ook iets naar je eigen smaak maken. Ook staan wij voor je klaar om advies te geven in wijn-spijs combinaties voor een optimale culinaire beleving.

Remy:
Ik ben Remy van Maurik, winkelmanager van de Gall&Gall in de Willemstraat in Rijswijk. Als echte levensgenieter hou ik van alle dranken die er zijn. Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar een lekker glas wijn. Bij voorkeur de wijn van het Chileense wijnhuis Valdivieso. Koken vind ik heerlijk en daar drink ik dan graag gezellig een glas wijn bij. Mijn voorkeur heeft dan altijd de Valdisvieso Sauvignon Blanc, een lekkere frisse fruitige witte wijn, die lekker toegankelijk is. Qua rode wijn drink ik graag de wat vollere, stevigere rode wijnen, Villa la Rosa maakt een mooie kruidige Carmenère, die ik zelf altijd graag bij een mooi stuk vlees drink.

Jolanda:
Ik ben Jolanda van Roon en ben al 22 jaar werkzaam in het filiaal van Gall&Gall in de Willemstraat. Zelf hou ik graag van eten en drinken. Ik ben gek op Frisse Franse witte wijnen maar ik heb daar wel mijn eigen voorkeuren in en ik ben niet niet altijd merk gebonden. In de winkel staat er altijd wel een wijn die ik lekker vind tussen en we hebben om de 2 weken nieuwe aanbiedingen dus kan ik veel verschillende wijnen proeven voor een leuke prijs.

Trudie:
Ik ben Trudie Cordia en werk sinds een aantal jaar bij Gall&Gall. Ik vind de Willemstaat een gezellige en warme winkel en kijk altijd uit naar het weekend om weer veel mensen te kunnen inspireren met advies over lekkere wijnen maar ook over zoete likeurtjes waar ik zelf ook gek op ben. Ik drink graag droge witte wijnen maar een lekker glas Baileys met een beetje chocolademelk, mèt uiteraard een toefje slagroom, vind ik ook zeker niet verkeerd.

Graag verwelkomen wij je bij ons in de winkel in de Willemstraat in Rijswijk.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.