Skip to main content

ROTTERDAM - 1E MIDDELLANDSTRAAT 4 3014 BD

 

Welkom bij Gall & Gall West-Kruiskade, aan de 1e Middellandstraat nummer 4b. De West-Kruiskade is een internationale straat en dat vind je terug in ons eigen assortiment. Wij verkopen onder andere Surinaamse Borgoe Rum, Kaapverdiaanse Grogue en Turkse Raki.

In onze winkel vind je een ruim en divers aanbod van buitenlands gedistilleerde dranken, omdat onze vaste klanten uit de wijk een voorkeur hebben voor o.a.: Bacardi, Gin, Whisky, Cognac en Vodka. Ook hebben we een mooi wijnaanbod en, omdat we zelf ook van lekker eten houden, zullen we altijd een passende wijn bij één van je gerechten kunnen aanbevelen. Regelmatig organiseren wij ook wijnproeverijen voor onze vaste klanten. 

Wist u al dat de eigenaar van de Gall&Gall West-Kruiskade Mario Lopes, geportretteerd staat in het kookboek: ‘Spicy, de West-Kruiskade kookt’, met het Kaapverdiaans-Portugese visgerecht ‘bacalhau con natas’? Naast onze wijn-spijs kennis helpen we u ook graag met het kiezen van een bijzondere whisky of andere verrassende drankjes. 

Twee medewerkers van onze vestiging zijn officiële cocktail bartenders (Bols academy & International Bartender) dus we adviseren u graag op dit vakgebied: Aad kan je echt blij maken met een mooie rode Bordeaux. Gino is een rum liefhebber en zijn favoriete rum is de Bacardi Black. Chanel is gek op de zoete Fernandesdrankjes, maar het allerlekkerste vindt ze nieuwe Fernandes smaak Cream Ginger. 

Eigenaar Mario Lopes kan intens genieten van een lekkere Drambuie, na het avondeten. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en aanbiedingen in onze winkel? Kijk dan op de facebookpagina van de Gall&Gall West-Kruiskade: https://www.facebook.com/GallWestKruiskade.   

Wij verwelkomen u graag online, maar nog leuker is het om u fysiek te begroeten in onze winkel aan de 1e Middellandstraat nummer 4. Het is mogelijk om via een speciale parkeerapp te parkeren in de verschillende parkeergarages in de zijstraten. Download voor meer informatie de gratis West-Kruiskade app voor nog meer informatie en aanbiedingen over deze internationale winkelstraat

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.