Skip to main content

ROTTERDAM - EBENHAEZERSTRAAT 8 A 3083 RN

Welkom bij de persoonlijke pagina van de Gall & Gall Pleinweg. Wij zijn een ietwat kleine Gall&Gall waar elke medewerker hart voor de klant heeft. Als we onze winkel zouden beschrijven komen we al snel uit op het aloude spreekwoordelijke gezegde “klein, maar fijn”! 

Ondanks dat wij niet al te groot zijn, beschikken wij toch over een ruim assortiment van verschillende soorten wodka’s, whisky’s en wijnen. Naast dit uitgebreide aanbod beschikt iedere medewerker over een grote hoeveelheid kennis van zaken. 

 Zoek je bijvoorbeeld naar een speciale soort whisky, dan kun je het beste terecht bij Sebastian. Zijn kennis over alle soorten whisky’s is ongeëvenaard! 

Ook kun je bij ons terecht voor de mooiste cadeautjes van heel Rotterdam! Zelf een bierpakketje samenstellen? Geen probleem! Een lekkere champagne cadeau doen? Petra pakt deze uitgebreid voor je in. 

Wij zien je graag in onze winkel, zodat wij je persoonlijk advies kunnen aanbieden! 

 Tot zo! 
- namens alle medewerkers van de Gall&Gall Pleinweg

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.