Skip to main content

ROTTERDAM - MALTAPLEIN 53 3059XW

Welkom op de pagina van Gall & Gall Maltaplein! 

Wij vertellen je graag wat meer over ons team, de locatie en onze ambities. 

Team Gall & Gall Maltaplein
Wij zijn een enthousiast, gemotiveerd en ambitieus team waarbij we onze klanten behandelen als gasten. Wij willen er alles aan doen om jouw winkelbezoek tot een beleving om te toveren. Zo kan je bij ons in het weekend altijd wat komen proeven. 

Ons team bestaat uit (top)verkopers Steven, Monique en Sanne en winkelmanager Martijn.

Steven
Mijn naam is Steven en ik werk sinds juni 2018 bij Gall & Gall Maltaplein. Ik heb een passie voor verhalen horen en vertellen. Ik maak naast mijn werk veel foto’s en video’s. Een verhaal vertellen is daarin essentieel. Een fles drank heeft precies hetzelfde. Het gaat niet om de prijs, maar om het verhaal achter de fles. Ik ben een whisk(e)y liefhebber en doe mijn kennis op door veel te proeven en te onderzoeken wat deze fles zo speciaal maakt. Mijn favoriete fles is: Macallan Triple Cask 12 years & Joseph Drouhin Bourgogne Chardonnay

Monique
Mijn naam is Monique en sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Gall & Gall Maltaplein. Ik doe dit met veel plezier! Ik vind het leuk de klanten persoonlijk te helpen of dit nu met een cadeautje uitzoeken is of een cadeau voor zichzelf. Aandacht voor iedere klant vind ik belangrijk. 
Zelf hou ik van een bubbeltje, maar uiteraard is mijn smaak breder. Tot ziens in onze winkel! 
Mijn favoriete fles is: Moët & Chandon Nectar Impérial.

Sanne
Mijn naam is Sanne en ik werk sinds november 2018 bij Gall & Gall Maltaplein met onwijs veel plezier. Ik vind het klantcontact binnen de winkel een van de leukste dingen aan mijn werk, van het adviseren bij een aankoop tot gewoon een praatje maken met de klant dat is waar ik het voor doe.
Zelf ben ik van de cocktails, mixen en nieuwe smaken ontdekken is iets wat ik super leuk vind om te doen en waar ik klanten ook goed advies in kan geven. Mijn favoriete fles is: Licor 43.

Martijn
Mijn naam is Martijn en ik ben de winkelmanager van Gall & Gall Maltaplein. Hiervoor heb ik 6 jaar bij Albert Heijn gewerkt, alvorens ik in november 2016 de overstap heb gemaakt naar Gall & Gall. Ik ben begonnen in Barendrecht (’t Vlak) en sinds april 2017 ben ik werkzaam op Maltaplein. Ik wil mij onderscheiden door met iedere klant mee te denken en voorzien van advies, zodat jij als klant altijd tevreden de deur uit loopt. Mis je een product of een service? Loop gerust even langs om de mogelijkheden te bespreken.
Mijn favoriete drank is in de winter een (zachte) whisky, met de Glenfiddich 18 als absolute favoriet. En zomers drink ik graag een cocktailtje, waarbij de Ketel One Vodka echt een aanrader is voor een goede basis.
Mijn favoriete fles is: Glenfiddich 18 & Ketel One Vodka.

 

Onze locatie
Gall & Gall Maltaplein is gelegen in Nesselande (Rotterdam) bij de Zevenhuizerplas. Wij zijn uitstekend bereikbaar per fiets, metro en auto (en natuurlijk ook lopend). In de zomermaanden beschikken wij over een druk bezocht strand, een goed alternatief voor de zeestranden. Tevens kun je bij ons het hele jaar GRATIS parkeren, wij hebben namelijk een zeer ruim GRATIS parkeeraanbod! Het winkelcentrum zelf heeft een divers aanbod van winkels, zo zijn er onder andere maar liefst 2 supermarkten, een bloemist, een kledingzaak, een viswinkel, een bakker en meerdere horeca gelegenheden. Ideaal om te combineren met een bezoekje aan ons dus!

 

Onze ambities
Wij hebben het streven om minimaal 5% te groeien per jaar. Wij willen dit bereiken door ons te onderscheiden op het gebied van Beleving! Zo kan je bij ons elk weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) altijd wat komen proeven. Wij een kenner, jij een kenner. Daarnaast willen wij ieder jaar bij de top-3 van de winkelgroep horen met de winkelwedstrijd van Gall & Gall. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.