Skip to main content

SCHIEDAM - HOF VAN SPALAND 55 3121 CA

Gall en Gall Hof van Spaland

We heten je graag van harte welkom in onze gezellige winkel met een zeer ruim assortiment.
Of je nu op zoek bent naar een luxe product voor een speciaal moment of een lekker drankje voor bij de borrel, je bent bij ons aan het juiste adres.

Ons gevarieerde team deelt dezelfde passie:

  • Zorgen dat iedereen met de juiste fles en een grote glimlach op zijn gezicht de winkel verlaat! Of je nu iets voor jezelf zoekt of een lekker cadeau, we helpen je graag met het maken van de perfecte keus. Ook hebben we een ruime keuze aan cadeauverpakkingen.
  • Zit er niet tussen wat je zoekt?
  • Zelf samenstellen kan natuurlijk ook!
  • Vertel ons je wensen en we komen samen tot een echt uniek en persoonlijk cadeau.

We stellen ons graag even voor:

Esmee:
In mijn jaren bij Gall en Gall (sinds 2014) ben ik van een likeur drinkende student in een echte wijnliefhebber veranderd. Ik ga graag op zoek naar de perfecte wijn/spijs combinatie. Als je met een passende wijn naar buiten loopt, is mijn dag helemaal gemaakt. Vergeet me vooral niet te vertellen wat je van de vorige wijn vondt, zo kunnen we samen verder op zoek naar uw nieuwe favoriet!

Guus:
Inmiddels werk ik alweer bijna 10 jaar als winkelmanager bij Gall en Gall, waarvan sinds maart 2017 op het Hof van Spaland. Ik ben zelf een echte speciaalbier liefhebber, maar kan ook enorm genieten van een goed glas whisk(e)y of een mooie wijn. Het mooie aan het werken bij Gall en Gall vind ik het contact met de klant, de diversiteit in gesprekken en samen op zoek gaan naar het product wat past bij jouw wensen. Dat is wat mij elke dag weer motiveert en waar ik een goed gevoel van krijg!

Joshua:
Naast mijn studie werk ik met veel plezier een aantal uur per week bij Gall en Gall Hof van Spaland. Het liefst maak ik met elke klant een praatje, om zo achter het verhaal van de aankoop te komen en optimaal advies te kunnen geven. Zelf drink ik graag een lekker biertje na het werk op vrijdagavond, vaak hoe donkerder van kleur hoe beter.

Neville:
Ik ben een student en hou van lekker eten. Daar hoort, vind ik, altijd een drankje bij.
Dat maakt het werken bij Gall en Gall leuk. Bij elk gerecht vind ik wel een passende drank en spijs combinatie. Daar kan ik je dan ook mee helpen!
Het contact met de klanten maakt dat ik zin heb om naar mijn werk te gaan!
Ik drink het liefst mooie rode stevige wijnen, donkere bieren en volle rijke whisky's.

Ria:
Ik werk sinds 1996 bij Gall en Gall in filiaal 6920 in hof van Spaland Schiedam. In al die jaren is er heel wat veranderd, maar wat er niet is veranderd is mijn plezier in het werken bij Gall en Gall. Vooral de herkenning van onze vaste klanten vind ik leuk. Zo weet ik van velen hun smaak en voorkeur en kan ik hen goed adviseren. Met het nieuwe tablet en de smaakprofielen test is het leuk om die smaak te toetsen naast het profiel. Dit levert leuke gesprekken op. Zelf vind ik wijn het lekkerst. ’s Zomers een lekkere Sauvignon Blanc en ’s winters een stevige rode Shiraz.

Tot de volgende fles!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.