Skip to main content

TILBURG - JAN HEIJNSSTRAAT 22 5041 GB

Als we in Tilburg ergens verstand van hebben, is het wel gezelligheid. Stap binnen in de grootste Gall en Gall van zuidelijk Nederland met een uitgebreid vast assortiment en verrassende acties. In de winkel staan we voor je klaar om de perfecte wijn te vinden voor bij de borrel of je de gouden tip te geven om de show te stelen op een cocktailparty. Een kleurrijk team vol kennis en enthousiasme met één ding gemeen: de passie voor een mooi verhaal in je glas. Ontdek je smaak bij onze zeven kasten aan whisky’s, stel samen met ons een uniek cadeau samen of kom gewoon een ijskoud biertje halen op een warme zomerdag. 

Zo kan je bij Kelly terecht voor het beste Rum advies:

"Mijn absolute favoriet onder de rum is Brugal. Ik heb hem voor het eerst gedronken in de Dominicaanse Republiek en was gelijk verkocht. Het is een super lekkere zachte maar toch kruidige rum met een licht zoetje. Lekker om puur te drinken maar ook in de mix met Sprite of Cola. Elke slok van deze rum geeft mij keer op keer weer het ultieme vakantiegevoel (zelfs in de winter). Omdat deze rum op bourbon vaten heeft gelegen is het ook een aanrader voor whisky liefhebbers die eens iets nieuws willen proberen."

En bij Anne als je alles over een heerlijk speciaalbiertje wilt weten:

"La Trappe Isid'or is een van de lekkerste varianten van La Trappe, uitgebracht ter ere van het 125-jarig bestaan van de Trappistenbrouwerij. Het amberbiertje is heerlijk kruidig en met zijn 7,5% ook niet al te zwaar. De Koningshoeven, de abdij waar La Trappe gebrouwen wordt, ligt op loopafstand van mijn huis en is hierdoor mijn favoriete bestemming op een zonnige zomerdag. Ze hebben daar namelijk niet alleen alle bieren op tap, maar serveren er bijvoorbeeld ook bierkaas en de inmiddels befaamde La Trappe Quadrupel bitterballen"

En bij Peter voor een geweldige wijnadvies:

"Tenute del Cerro Vermentino vind ik het perfecte wijntje om open te trekken tijdens een picknick op een warme zomerdag. Het is een van de topwijnen uit Toscane, terug te zien in de vele prijzen die hij de afgelopen jaren gewonnen heeft zoals een dikke 8 in de Grote Hamersma en 88 punten van James Suckling. Deze wijn is heel fruitig van smaak maar weet toch ongelofelijk fris te blijven en is daarom ideaal als borrelwijn"


 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.