Skip to main content

UTRECHT - ROELANTDREEF 248 3562 KH

Welkom bij Gall & Gall Utrecht Overvecht! 

Op zoek naar een lekkere wijn voor bij het eten, een likeurtje voor bij de borrel of een stevige whisky later op de avond? Geen nood! Wij helpen u graag bij uw zoektocht met smaakprofielen, verhalen achter de fles en onze eigen ervaringen. Onze Marc helpt je graag met het vinden van die ene exclusieve fles whisky die je nog niet eerder tegen was gekomen, of bij het uitkiezen van de perfecte witte wijn voor in het zonnetje! 

Liever op zoek naar een mooi zachte maar complexe cognac of de beste Franse wijnen uit ons assortiment? Dan is Benjamin degene die je graag uit de brand helpt met de beste flessen. Voor een goede mix of een oer-Nederlandse borrel weet Dominique je wel te helpen. 

Liever een lekker biertje voor de borrel of een whisky die elke dag wel in de smaak valt voor een aangenaam prijsje? Dan staat Jos voor je klaar! 

Benieuwd naar onze eigen favoriete flessen? Kom langs voor een gezellige babbel en we kijken of wij van onze favorieten ook jou favorieten kunnen maken! 

Ook als je op zoek bent naar inkopen voor een gezellige borrel of groot feest ben je hier aan het juiste adres. Door onze ligging in Shoppingcenter Overvecht is alles wat nodig is voor een feestje om ons heen te vinden, en kan de auto gratis geparkeerd worden. 

We hopen je graag te verwelkomen in onze winkel en staan, ook buiten onze specialiteiten om, altijd voor je klaar met het vinden van de beste fles, het juiste cadeau of gewoon de lekkerste drankjes! 

Tot snel in Overvecht!

Mark, Jos, Dominique en Benjamin

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.