Skip to main content

UTRECHT - TROOSTERHOF 19 3571 NC

 

Welkom op de winkelpagina van Gall en Gall de Gaard, gevestigd in altijd gezellige Winkelcentrum De Gaard.

Ons enthousiaste winkelteam staat iedere dag van de week paraat om je naar huis te laten gaan met het best passende product. In het grootste filiaal van Utrecht en omstreken heb je de keuze uit meer dan 30 gins, 30 soorten rosé, 50 wodka’s, 200 witte wijnen, 200 whisky’s en maar liefst 300 rode wijnen! Bovendien beschikken we over een ruime topselectie en heerlijke bubbels, mocht je op zoek zijn naar iets speciaals. Heb je last van keuzestress? Met onze smaakprofielentest helpen we je de best passende wijnen te vinden! 

Robert, onze filiaalmanager, vertelt je graag alles over onze (top)wijnen. Naast Robert bestaat ons team uit Marcello, Anouk, Kay, Kim en Timo. Door onze professionele kennis en persoonlijke ervaringen kunnen we een uitgebreid advies geven. Zo hebben Anouk en Timo zich verdiept in ons cocktail-assortiment en zijn Kay en Kim dé specialisten op het gebied van bier (vraag Kim eens naar haar favoriete IPA!). Marcello is jouw aanspreekpunt als je op zoek bent naar een goede whisky. 

Als jij hét feest van het jaar gaat organiseren, helpen we je graag bij de bevoorrading. Bij minimale besteding van €30,- kan je namelijk gratis statafels, biertaps, bier- en wijnglazen lenen. Ben je juist op zoek naar een cadeau voor het feestbeest? Naast de mogelijkheid om zelf wat samen te stellen, biedt ons uitgebreide cadeau assortiment volop keuze! 

Met de bushalte om de hoek en gratis parkeren vanaf 11:00 (en het gehele weekend!) hoef je nooit ver te lopen. Heb je geen tijd om langs te komen of wil je de limited edition van die éne whisky in huis halen? Je kan je bestelling altijd plaatsen via gall.nl en de volgende dag gratis in de winkel laten bezorgen (m.u.v. zondag). Via de website kunnen alle producten ook bij je thuis bezorgd worden. 

We hopen je snel te begroeten in onze winkel! PS: Kom ook eens een kijkje nemen naar “de Kelder”. 
Uniek in Utrecht!!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.