Skip to main content

VIANEN UT - LIJNBAAN 9 A 4132 CB

Geopend, sluit om 20:00

icon 0347-328070 Bellen

 

Mensen maken de winkel;

Vriendelijkheid, behulpzaamheid, respect en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Elke aankoop moet een beleving zijn. Het flesje jenever voor opa zijn 85ste verjaardag, het perfecte wijntje, omdat vrienden komen eten, een whisky om de bijzondere collectie aan te vullen. Noem het maar op. Wij vinden het belangrijk dat je altijd met een goed gevoel terugkijkt op het bezoek aan onze winkel. 

De kracht van Gall en Gall Vianen, dat zijn de medewerkers en het leuke is dat zij allemaal verschillend zijn: leeftijden van begin twintig tot midden vijftig, zowel man en vrouw, met ook verschillende voorkeuren voor het lekkerste drankje. Wat zij gemeen hebben is de passie voor klanten en de wil om iedere klant te helpen met het best passende advies. 

Winkelmanager Michiel: Ik ken heel veel klanten en vind het leuk om klanten te helpen en te voorzien van goed advies zodat zij terug komen, omdat ik ze goed heb geholpen en verrast heb. Elke dag ga ik dan ook weer met veel plezier naar het werk. Favoriet: Peter Yealands sauvignon blanc, een heerlijke frisse witte wijn, intens, elegant en verfijd van smaak, perfect bij geitenkaas, sushi en heerlijk als aperitief.

Adriana: Ik werk het langst in de Gall en Gall Vianen en geniet nog steeds elke dag. In de 15 jaar dat ik voor Gall en Gall werk heb ik veel kennis opgedaan en kan dan ook een goed advies geven over wijn en whisky. Favoriet: Graigellachie, een heerlijke rokerige whisky, om s’avonds lekker van te genieten.

Arthur: Sinds 2 jaar ben ik werkzaam in de Gall en Gall Vianen, hiervoor werkzaam geweest in andere Gall en Gall filialen. Mijn passie is de klant naar huis laten gaan met de juiste wijn. Favoriet: Terra Andina Carmenere, een heerlijke wijn uit Chili met tonen van bessen, zoete kruiden en cederhout. Ideaal voor bij de borrel, maar ook heerlijk bij de barbecue.

Bernadete: Ik werk met heel erg veel plezier een aantal uur per week in de Gall en Gall Vianen. Ik kom van oorsprong uit Brabant. En probeer m’n brabantse gezelligheid mee te nemen de winkel in, altijd tijd voor een praatje met onze klanten. Favoriet: Durello Settecento 33, een heerlijke italiaanse frizantte, deze bubbel kan altijd. We moeten het leven tenslotte vieren.

Caroline: Met veel plezier werk ik (meestal in de avonden) in de Gall en Gall Vianen. Mijn passie is het advies geven aan de klanten, en een fijn praatje met hen te maken. Favoriet: Sinds ik bij de Gall en Gall werk, ben ik mijn smaak gaan ontwikkelen, maar mijn favorieten staan nog steeds in het schap tussen de likeuren. Sheridan’s is dan ook echt mijn persoonlijke topper, heerlijk na een gezellige maaltijd met vrienden en familie.

Walter: Met mijn 21 jaar ben ik het jongste teamlid van de Gall en Gall Vianen, ik werk er met veel plezier, Voordat ik bij Gall en Gall begon te werken dronk ik vooral bier, nu ben ik mijn smaak aan het ontwikkelen, en kan ik zelfs van een heerlijk wijntje genieten. Favoriet: Bacardi Carta Fuego , deze rum is binnen mijn vriendengroep nog steeds de favoriet.

Wat Gall en Gall Vianen ook bijzonder maakt is de ligging, midden in het centrum van Vianen, met een gratis parkeer plaats voor de deur waar zo'n 280 auto's kunnen parkeren.

En zowel vanaf de A2 en A27 snel, en makkelijk te bereiken.

Kortom Gall en Gall Vianen, met een leuk team en altijd mooie aanbiedingen (kaarthouders) is meer dan een bezoekje waard.

Michiel en zijn team staan graag voor je klaar!

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.