Skip to main content

WARNSVELD - RUNNEBOOM 2 C 7232 CX

Geopend, sluit om 21:00

icon 0575743527 Bellen

Welkom bij Gall & Gall Warnsveld! Samen met mijn team staan we voor je klaar om je te voorzien van de lekkerste dranken. Graag stellen we ons even voor! 

Mijn naam is Michel Ebbers
Sinds augustus 2021 winkelmanager in het mooie Warnsveld. Ik vind het heerlijk om klanten te adviseren en te verrassen met ons heerlijke assortiment. Ik ben nogal Bourgondisch ingesteld en vind het hartstikke leuk om nieuwe ervaringen op te doen en zo mijn 'verhalenbibliotheek' uit te breiden. Mijn favoriete rode wijnen, zijn de zwaardere soorten als Gigondas, Amarone en Medoc. Verder kan ik genieten van een heerlijk glas whisky, lekker rokerig heeft mijn voorkeur.
Of op een winteravond een fijne Tawny port met een stuk oude kaas. Heerlijk!

Mijn naam is Daphne
Ik werk sinds augustus 2021 bij Gall & Gall Warnsveld. In maart 2017 ben ik naar New York gegaan voor een bartending curcus en heb deze met succes afgerond. Daarna ben ik in de horeca gaan werken in Amsterdam waar ik de lekkerste cocktails heb geshaked.
Maar na alle grote steden verlangde ik toch weer naar de achterhoek en zo ben ik hier beland. Ik vind het geweldig om met mensen te kletsen over cocktails en moedig iedereen aan om ze zelf te maken. Heel makkelijk en super lekker.
Naast de cocktails ben ik ook dol op wijn. Ik probeer ieder weekend wel een nieuw flesje te proberen uit ons assortiment. Zo heb ik naast theoretische kennis ook praktijk kennis van onze wijnen. Mijn aanraders zijn: Arrogant Frog Red Velvet Late Harvest of een heerlijke whisky sour.

Mijn naam is Thom
Ik ben 21 jaar oud en ik werk part-time bij Gall & Gall Warnsveld. Toen ik de vacature voorbij zag komen komen, dacht ik gelijk: dit is wat voor mij. Ik vind het leuk om wat meer te weten te komen over de dranken en de mensen met een goed gevoel & de juiste drank de winkel uit te laten gaan. Mijn favorieten dranken zijn vooral de whisky’s, bijvoorbeeld een Bourbon of Irish Whiskey met een volle smaak, met een lekkere 'sweetness'

Mijn naam is Jesper
Mijn drijfveer is het leren over het verhaal achter de verschillende dranken (hoe het wordt gemaakt of hoe het is onstaan) en dit te delen met klanten of mijn vrienden. Mijn favoriete drankje: een speciaalbiertje (Grolsch bokbiertje of Blond zoals La Chouffe). In de zomer is een Pina Colada ook heel lekker.

Tot ziens bij Gall & Gall Warnsveld!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.