Skip to main content

WINTERSWIJK - DINGSTRAAT 34 7101 GX

Geopend, sluit om 18:00

icon 0543-535253 Bellen

Hoe mag ik u helpen? Is een vraag die we vaak aan onze klanten stellen. Het leukste aan ons vak is klanten tevreden stellen, met de aankoop van een lekkere fles. 

Klanten kennis laten maken, met wat voor hen nog onbekend is en hen te inspireren op het gebied van drank. 

Met ons bevlogen, enthousiaste team gaan we voor 100% klantentevredenheid! 

De favorieten van het winkelteam:

Michel heerlijk met mijn vrouw genieten van een goed glas tawny port of een stevige Gigondas. Verder ben ik dol op whisky's en tegenwoordig drink ik ook heel erg graag Don Papa een fantastische rum uit de Filipijnen, echt de moeite waard om bij na te tafelen. 
Mijn smaakprofiel is voor wit: Classic White en voor rood: Royal Red. 

Anita: ik kan erg genieten van een goed glas in gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Clearwater Cove op een zonnig terras. Verder vind ik een lekker, sappige, licht gekoelde Pinot Noir uit Nieuw-Zeeland ook heerlijk. 
Mijn smaakprofiel is voor wit: Fresh Hammer en voor rood: Fruit Smoothie 

Jolanda:  ik ben dol op lekkere likeurtjes en laten we daar nou net een heel ruim assortiment van hebben. Ik vind het heerlijk om een glaasje Boswandeling, Licor 43, Amarula te drinken. Op een warme zomerdag, kan ik ook genieten van een ijskoud getapt pilsje.
Mijn smaakprofiel is voor wit: Sugar Honey en voor rood: Easy Rider

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.