Skip to main content

ZWOLLE - PIJMANSTRAAT 16 8014 VB

Sinds de oplevering van het nieuwe winkelcentrum hebben wij als Gall en Gall Zwolle Zuid het mooiste plekje van de buurt. Met gratis parkeergelegenheid, twee grote supermarkten en tal van speciaalzaken is Winkelcentrum Zwolle Zuid een fijne plek om te komen winkelen.

Wij hebben een ruime (rolstoel toegankelijke) winkel met een breed assortiment in alle productgroepen. Vooral op wijn-, whisky- en cocktailgebied hebben wij regelmatig nieuwe en verrassende producten.

Het team bestaat uit winkelmanager Wouter, Tonia, Maria, Ageeth, Mechtelt, Anneke en Jerom. Wouter is Vinoloog van de Wijnacademie, en weet je op een inspirerende wijze een lekkere wijn te adviseren bij je diner, borrel of feestje. Ook in whisky zijn wij thuis. Met onze 6 meter brede whisky selectie weten wij zowel de beginner als de gevorderde whiskydrinker te inspireren. Op onze proeftafel hebben wij altijd een selectie van dranken staan, die je vrijblijvend kunt proeven! 

Kortom, kom naar Zwolle Zuid en laat je inspireren in onze wereld van dranken!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.