Skip to main content
Aberlour 12 Years Non Chill Filtered

Vol & rijk 4.6

Aberlour 12 Years Non Chill Filtered

Schotland - Malt 70CL 48%

Een volle rijke whisky welke non-chill filtered is. Dat wil zeggen dat de whisky alleen gefilterd om er deeltjes uit te halen. De smaak en het aroma wordt bij deze methode maximaal behouden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Aberlour 12 Years Non Chill Filtered

De chill filtering is in de 20e eeuw ontwikkeld om whisky stabieler te maken. Dit betekent dat non-chill filtered whisky's eerder troebel worden als er water aan wordt toegevoegd. De Aberlour distilleerderij ligt in het hart van de Speyside, de belangrijkste whisky regio van Schotland.

4.6
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Momenteel vind ik dit de lekkerste whisky die er is. Non chill filtered maakt de smaak nog beter, zuiverder.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Wat een topper voor de prijsklasse. Mooie tonen van vanille, kers, kaneel en eiken. Ondanks het hogere alcohol percentage is de whisky zacht en rond van smaak
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Mooi en complex
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een explosie van geur en smaakstoffen. Krachtig en heerlijk.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik heb het idee het vat te ruiken, prettige geur waar de smaak goed op aansluit. Bijna zoetig en mooi vol en rond zonder aan pit te verliezen.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ruikt naar vanille, zoetig en toffee/karamel achtig. Smaakt naar toffee, gedroogd fruit en licht notig. Een lekkere whisky voor na het eten.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 48%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
THE NECTAR Molenstraat 19, 3550 Heusden-Zolder
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Aberlour
Aberlour Aberlour

De Aberlour destilleerderij, gevestigd in 1879, ligt in het dorp Aberlour in het centrum van Speyside. Speyside is de regio van Schotland waar whisky bekend werd door het produceren van whiskies met subtiele diepte en elegantie. Aberlour is een historische plaats en haar verhaal dateert terug naar duizenden jaar geleden. In de middeleeuwen leefde een druïde gemeenschap in de vallei. De druïdes hechtten waarde aan de eikenhouten bomen en water, zij geloofden dat je via het water geesten tegen elkaar kon horen praten. Aberlour is een Gaelic woord dat betekent: 'mond van de pratende stroom'. Water en een eikenhouten boom zie je nog steeds terug in het label van Aberlour.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.